DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYoyBXbt' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Damnjanović aláírt Siófokon | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Damnjanović aláírt Siófokon

2017. március 31. 9:12

A Siófok KC hivatalosan bejelenti, hogy Sanja Damnjanović Siófokon folytatja pályafutását. A szerb válogatott átlövő jelenleg a Vardar Szkopje csapatában kézilabdázik, nyáron érkezik a Balaton partjára, szerződése két évre szól.

Damnjanović aláírt Siófokon
A Siófok KC hivatalosan bejelentette, hogy Sanja Damnjanović náluk folytatja pályafutását. A szerb válogatott átlövő jelenleg a Vardar Szkopje csapatában kézilabdázik, nyáron érkezik a Balaton partjára, szerződése két évre szól.

Sanja Szerbiában kezdett el kézilabdázni és pályafutása során szinte minden országban nagy sikereket ért el. A Krimmel, a Zajecarral, a Podravkával, a Viborggal és a Vardarral is nemzeti bajnok és kupagyőztes lett. Mindemellett a Viborggal 2014-ben KEK győzelmet is aratott, érdekesség, hogy az akkori vezetőedzőjét úgy hívták, hogy Christian Dalmose.

A sokoldalú játékos mind a három belső poszton mind védekezésben, mind támadásban kimagasló teljesítményre képes. "Még soha nem játszottam Magyarországon, pedig a magyar bajnokság az egyik legerősebb Európában, így különösen várom már, hogy csatlakozzam a Siófok KC csapatához. Szeretnék minél többet megmutatni magamból, és ugyanúgy ahogy a klub, a lehető legtöbbet szeretném kihozni a következő szezonból. Úgy gondolom, hogy egy nagyon jó csapat állt össze, még nem dolgoztam együtt az edzővel, Lars Rasmussennel, de biztos vagyok benne, hogy jó kezekben leszünk. Azt hallottam, hogy a Balaton egy igazán különleges hely, kíváncsi vagyok már a városra és izgatottan várom a közös munkát, és hogy mindenkit megismerhessek" – nyilatkozta Sanja az aláírást követően.

A szerb nemzeti válogatott tagjaként 2013-ban világbajnoki ezüstérmet szerzett, az EB-n pedig egy évvel korábban negyedikek lettek. Sanját mindkét alkalommal beválasztották az All Star csapatba. Legjobb BL-eredményét a 2015/2016-os szezonban szerezte, amikor a HC Vardar csapatával felállhatott a dobogó harmadik fokára.

Forrás: www.siofokkc.hu

További hírek