DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYSWddZn' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Újabb beavatkozás vár Tomorira | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Újabb beavatkozás vár Tomorira

2016. október 5. 12:13

A Győri Audi ETO KC játékosának a korábban műtött térdénél keletkezett ismét egy probléma. A beavatkozás várhatóan három hét kihagyással jár majd.

Újabb beavatkozás vár Tomorira
Tomori Zsuzsanna kálváriája 2015 decemberére datálódik vissza, amikor válogatott mérkőzésen térdszalag szakadást szenvedett. A rehabilitációja jól sikerült, ennek végén idén augusztus 3-án a Győri Audi ETO KC csapatával kezdte meg a felkészülést az új évadra, de az első edzés során fájdalmat érzett a térdében. Ezt követően fokozatos terhelés mellett végezte az edzéseket és jól haladt visszatérése a csapathoz, múlt héten már együtt készült a keret többi tagjával is. A legutóbbi vizsgálatok azonban olyan problémát mutattak ki, amit műtétileg lehet csak orvosolni. „A térdízülete teljesen rendben van a játékosnak, viszont a szalagpótlások rögzítő anyaga körül elindult egy kilökődési reakció, ezért ezeket, és a keletkezett cisztát el kell távolítani.” – mondta dr. Balogh Péter csapatorvos.

A beavatkozást csütörtökön el is végzik a játékoson. A felépülése három hetet vesz igénybe, de egy hét elteltével már fizikai munkát végezhet majd.

Tomori Zsuzsannának kitartást és mielőbbi kelépülést kívánunk!

Forrás: Győri Audi ETO KC

További hírek