DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYC6U0KU' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Az utolsó percben esett ki az ÉRD | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Az utolsó percben esett ki az ÉRD

2016. február 27. 20:33 © handball.hu

Egygólos előnyt szerzett az ÉRD a KEK-negyeddöntő első mérkőzésén hazai pályán, majd a visszavágóra Párizsba érkezett, ahol megpróbálta ezt megtartani vagy növelni. Ez sajnos nem sikerült a magyar együttesnek.

Az utolsó percben esett ki az ÉRD
KEK, negyeddöntő, visszavágó
Issy Paris Hand
18 (7)
ÉRD
17 (6)
Issy-les-Moulineaux, Robert Charpentier Sportcsarnok
Játékvezetők: Tetjana Rakityina, Irina Tkacsuk (ukránok)
Bredal Oftedal S.
Zalewska
Niakaté
Lassource C.
Wibe
Bredal Oftedal H.
8
1
3
3
1
2
Fekete
Krpež Šlezak
Bulatović A.
Klivinyi
González M.
Signaté
3
5(1)
1
3
3
2
Hétméteresek: 0/0 Hétméteresek: 4/1
Kiállítások: 4 perc Kiállítások: 2 perc
Borzasztóan nehezen indult a mérkőzés mindkét csapat számára. Az első gólt Stine Bredal Oftedal lőtte a 2. percben, majd öttel később jött Fekete válasza. Az Issy csapatában Attingré védett kiválóan, két büntetőt is megfogott, de Janurik kapuját sem tudták bevenni a franciák. A 11. percben Krpež Šlezak egyenlített (2-2), majd Bulatović és Klivinyi góljával meglépett az ÉRD (19. perc: 2-4).

Stine Bredal Oftedal már harmadszor talált be, amelyre ismét két magyar válasz érkezett: Feketéé és Krpež Šlezaké (21. perc: 3-6). Pablo Morel ekkor időt kért, és a félidő végére Zalewska, Niakaté, Stine Oftedal és Coralie Lassource megfordították az eredményt: 7-6.

Hirtelen elhúzott az Issy az első harminc perc után (39. perc: 10-7), de az érdiek ennél messzebbre nem engedték ellenfelüket. Néhány perccel később Krpež Šlezak már az egyenlítő gólt lőtte (47. perc: 12-12). Fordítani azonban nem sikerült, sőt, a franciák ismét elléptek kettővel (52. perc: 15-13).

Szabó Edina időkérése után azonban ismét rendeződött a védelem, és az 59. percre Klivinyi már a vezető gólt lőtte Attingré kapujába (16-17). Niakaté viszont nagyon gyors góllal büntetett, az érdi támadásból azonban sem az újabb időkérés előtt, sem azután nem született gól. Az Issy megszerezte a labdát, Stine Bredal Oftedal pedig szinte akadály nélkül száguldhatott végig a pályán, és lőtte Janurik kapujába a győztes gólt. A hátralévő 10 másodperc már nem hozott újabb gólt, Kisfaludy időntúli szabaddobását Attingré fogta meg. Végeredmény: 18-17.

Az elődöntőbe az Issy Paris Hand jutott 46-46-os összesítéssel, idegenben lőtt több góllal.



Az első mérkőzésen:

ÉRD - Issy Paris Hand 29-28 (16-13)
Érd, ÉRD Aréna
Játékvezetők: Marija Ilijeva, Szilvana Karbeszka (macedónok)

A végét elszúrta, de nyert az Érd

© handball.hu

További hírek