DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY9Hl009' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Bíró Blanka játszhat | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Bíró Blanka játszhat

2015. december 6. 12:35

Bíró Blanka bokasérülést szenvedett a Tunézia elleni nyitómeccsen, de már szombaton este jelezte: nem vészes az eset, vasárnapra rendben lesz. Ígéretének és elszántságának megfelelően részt is vett a csapat vasárnap délelőtti edzésén és játékra készen áll.

Bíró Blanka játszhat
"Végig tudtam edzeni, nem volt gond, ha a kicsúszás megy, akkor minden megy. Minimális fájdalmat éreztem csak, és a mérkőzésen még ennyit sem fogok, mert az egészen más állapot" - fogalmazott a kapus.

Dr. Szikora Gyula csapatorvos a játékos bizakodását szakvéleménnyel támasztotta alá: - Már szombaton este megkezdődött Blanka kezelése, Szikra-Mezey Csaba fizioterapeuta nagyon sokat tett azért, hogy most azt mondhassam: Blanka alkalmas a játékra, semmi akadálya sincs annak, hogy védjen Szerbia ellen.

Forrás: MKSZ

További hírek