DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYQrTNhd' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Eggyel verték a románok a németeket | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Eggyel verték a románok a németeket

2014. március 28. 20:05 © handball.hu

Az Eb-selejtezők két szünnapos válogatottja kétszer találkozik a hétvégén felkészülési mérkőzésen. A románok meghívására Nagybányára érkeztek a németek.

Fotó: dhb.de
Fotó: dhb.de
Felkészülési mérkőzés

Románia - Németország 33-32 (17-16)
Nagybánya (Baia Mare)
Játékvezetők: Octavian Fânaţă, Ştefan Hendrea (románok)

Mindkét csapatnál hiányoztak a Budućnost játékosai. A németeknél Clara Woltering, a románoknál pedig Cristina Neagu nem játszik a két mérkőzésen.

A németek csapatkapitánya, az FTC játékosa, Laura Steinbach ezen a meccsen ünnepelte 100. válogatottságát, a beálló Anne Müller pedig 150-edszer szerepelt a német válogatottban.

A két csapat végig egymás mellett haladt a mérkőzésen. A lefújás előtt néhány perccel úgy tűnt, a németek nem engedik ki a kétgólos vezetést a kezükből, ám a románok kiegyenlítettek, majd 5 másodperccel a vége előtt Brădeanu talált be a német kapuba, és lőtte a győztes gólt.

© handball.hu

További hírek