DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYbaF72j' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Bajnoki és MK-mérkőzés szerdán | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Bajnoki és MK-mérkőzés szerdán

2014. február 19. 5:34

A bajnokság 21. fordulójából előrehozott meccsen a Vác ellen lép pályára a Győri Audi ETO KC csapata. Ezen kívül lejátsszák a Magyar Kupa egyik negyeddöntőjét, a Veszprém - Dunaújváros összecsapást is.

Bajnoki és MK-mérkőzés szerdán
NB I., alapszakasz, 21. forduló

Győri Audi ETO KC - Ipress Center-Vác
17.45, Győri Egyetemi Csarnok
Játékvezetők: Heim Attila, Jolántai Csaba
ÉLŐben: SportKlub
ÉLŐ szöveges közvetítés: www.onlajnok.com

Ellenfélként tér vissza Győrbe Konkoly Csaba. A Vác jelenleg az ötödik helyet foglalja el a bajnoki tabellán, hátránya három pont a felsőházi rájátszást érő negyedik helyen álló Érddel szemben. A váciak kilenc győzelem mellett két alkalommal játszottak döntetlent, és hét vereséget is elszenvedtek már. Ezek közül az egyiken, tavaly november 5-én épp a Győrtől kaptak ki 32-25-re.

Az ETO a Ljubljana elleni hazai BL-sikert követően sem pihenhet, hiszen a Vác ellen már szerdán, majd még ezen a héten szombaton a Veszprém ellen idegenben kell bizonyítania Kovacsicséknak.

"Célunk természetesen a győzelem hazai pályán. Remek csapat a Vác, folyamatos koncentrációra lesz szükségünk a mérkőzésen, hiszen könnyedén kihasználhatják botlásainkat. Szeretnénk tovább csiszolni játékunkon" - mondta Ambros Martín vezetőedző.

Forrás: www.gyorietokc.hu



Magyar Kupa, negyeddöntő

Veszprém Barabás Duna Takarék KC - Dunaújvárosi Kohász KA
18.00, Veszprém, Március 15. úti Sportcsarnok

A remek bajnoki szereplés mellett a Magyar Kupa küzdelmeiben is érdekelt még a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese, mely szerda este hat órától a Veszprém otthonában lép pályára a sorozat negyeddöntőjében. Mátéfi Eszter tanítványai eddig két mérkőzést játszottak a kupaküzdelmek során, melyeken előbb a Budaörs, majd az Eger együttesét verték tizenegy, illetve tíz találattal, ám a Veszprém ellen minden eddiginél nagyobb küzdelem vár rájuk, hiszen a házigazdák számára ez az egyetlen sansz lehet már csak arra, hogy valamilyen szinten elérjék a nemzetközi kupaküzdelmeket.

Az idei szezonban eddig kétszer találkozott a Kohász a veszprémi fiatalokkal, mindkétszer a bajnokságban, s mindkétszer az újvárosiak örülhettek a győzelemnek: Veszprémben tizenegy, míg hazai környezetben öt találattal nyertek Ferlingék. Akik helyzetét nehezíti, hogy a továbbjutásról mindössze ez az egyetlen találkozó dönt, melyen ráadásul egyik legjobbjuknak, a bajnoki góllövőlistát vezető Bulath Anitának erősen kérdéses a játéka. Ezzel együtt a sikerben reménykedik a csapat vezetőedzője Mátéfi Eszter, aki azonban elismerte, hogy nagyon nehéz hatvan perc vár tanítványaira a veszprémi találkozón:

"Az elmúlt bajnoki fordulóban bebiztosítottuk helyünket a bajnokság legjobb négy csapata között, ami hatalmas siker csapatunk életében, és nagyon büszkék lennénk, ha ugyanezt sikerülne elérnünk a Magyar Kupában is. Ez azonban rettentően nehéz lesz, mert a veszprémi csapatot tehetséges, sikerre éhes fiatalok alkotják, akik számára ez a mérkőzés lesz az, amelyen megteremthetik maguknak az esélyt arra, hogy jövőre is szerepeljenek a nemzetközi kupában. Mi rutinosabbak vagyunk, a formánk is igen jónak mondható, így ez a mi malmunkra hajthatja a vizet, és természetesen mindent el is követünk majd azért, hogy a szezonban harmadszor is legyőzzük holnapi házigazdánkat. Van azonban némi aggódni valónk is, ugyanis az MTK ellen kézsérülést szenvedett Bulath Anita, akinek folyamatosan javul ugyan az állapota, ám csak a meccs előtt derül majd ki, hogy vállalni tudja-e a játékot" - fogalmazott a tréner.

Forrás: www.kohaszkezi.hu

További hírek