DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYws31zv' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Megalkuvást nem tűrően | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Megalkuvást nem tűrően

2013. november 3. 8:21 © handball.hu

Nehéz időszakon van túl, és még nehezebb hetek előtt áll az FTC-Rail Cargo Hungaria. A Lublin elleni BL-meccs előtt Vérten Orsolya nyilatkozott.

Megalkuvást nem tűrően
- Ismét külföldre utaztok, ezúttal Lublinba. Mit vársz a vasárnapi mérkőzéstől?
- Úgy gondolom, az előző mérkőzésen a lengyelek ellen úgy játszottunk, hogy a vasárnapi találkozón az ellenfelünk ne fűzhessen nagy reményeket a győzelemhez, vagy a pontszerzéshez. Nekünk ehhez ismét megalkuvást nem tűrően kell játszanunk.

- Nehéz annak tudatában pályára lépni, felpörögni, hogy tudjátok, valójában mire vagytok képesek a lengyelek ellen, vagyis akár tizenöttel is győzni?
- Azt gondolom, nyugodtak lehetünk, de nem vehetjük félvállról a mérkőzést. Ez a kettő nem ugyanazt jelenti. Ha az első tíz percben magabiztos előnyt szereznénk, szerintem leengedne az ellenfél, és akkor már nem lennének képesek visszakapaszkodni annyira, hogy megszorongassanak minket.

- A Lublin együttesének sikerült megnehezítenie a dánok dolgát a második fordulóban, hiszen csak egy góllal kaptak ki tőlük. Ez az eredmény önmagában is elég nagy meglepetés volt.
- Elképzelhető, hogy a dánok nem készültek fel belőlük rendesen. Utólag látva, valóban nagy meglepetést okozhattak volna, de a "ha" és "volna" már lényegtelen. Meglepő, hogy szoros meccs lett, de mivel végül nem szereztek pontot a lengyelek, így igazából semmit nem számít.

- Most már beléptetek a visszavágók hetébe, ami nem tűnik könnyű időszaknak. Hogy látod a csapat helyzetét?
- Magunknak tettük nagyon nehézzé az elkövetkező pár hetet. Innentől iszonyúan nehéz meccsek következnek. Azért jó lenne, ha segítene rajtunk a Midtjylland és megverné a Buducnost csapatát, mivel akkor - amennyiben nyernénk a dánok ellen itthon - nyugodtan utazhatnánk Podgoricába az utolsó fordulóban. Nem lesz könnyű, de voltunk már ennél nehezebb helyzetben is, amivel végül mégis csak megbirkóztunk.

- Pályafutásod során jó néhány alkalommal élhettél már át hasonló szituációkat. Mit gondolsz, ez a csapat képes lehet arra, hogy az elmúlt hetek nehézségeit maga mögött hagyva továbbjusson a csoportjából?
- Ebben a csapatban sosem volt széthúzás, az egységesség mindig is jellemző volt ránk, amit most sem veszítettünk el. Sőt, azt gondolom, ezek a feladatok csak még jobban összekovácsoltak minket. Biztos vagyok benne, hogy ha kell, mindenki akár az utolsó leheletéig küzd majd a győzelemért és a továbbjutásért.





Bajnokok Ligája, B-csoport, 4. forduló

MKS Selgros Lublin - FTC-Rail Cargo Hungaria
17.15, Lublin, Globus Csarnok
Játékvezetők: Michalisz Tzaferopoulosz, Andreasz Bethmann (görögök)
ÉLŐben: DIGIsport1

Bajnokok Ligája, a B-csoport állása
1.Herning-Ikast Håndbold FC Midtjylland330078-66126 pont
2.FTC-Rail Cargo Hungaria FTC-Rail Cargo Hungaria320190-8284 pont
3.ŽRK Budućnost ŽRK Budućnost310275-6782 pont
4.MKS Perła Lublin MKS Selgros Lublin300368-96-280 pont

A csoport másik mérkőzése:

ŽRK Budućnost - FC Midtjylland
17.00, Podgorica, Morača Sportcsarnok
Játékvezetők: Shlomo Cohen, Yoram Peretz (izraeliek)
ÉLŐben: www.ehftv.com

© handball.hu

További hírek