DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYrm7K20' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Elfogytak a beállósok Lipcsében | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Elfogytak a beállósok Lipcsében

2013. október 18. 6:38 © handball.hu

Rövid időn belül minden beállósát elvesztette a HC Leipzig, így nehéz helyzetbe került a bajnokságban és a BL-ben is. Az őszi szezonban ráadásul már Anne Hubingerre sem számíthatnak.

Elfogytak a beállósok Lipcsében
Amikor a közelmúltban az együttes harmadik számú beállósának, Isa-Sophia Rösikének eltörött az orra, kevesen tulajdonítottak nagy jelentőséget a sérülésnek. Amikor kiderült, hogy Luisa Schulzét köldöksérv miatt operálni kell, és emiatt hosszabb időre kiesik, már rosszabbnak tűnt a helyzet. Majd erre jött a hétvégi, Buxtehude elleni (idegenben a végjátékban megnyert) rangadó, ahol súlyos térdsérülést szenvedett Anne Müller. A diagnózis szerint a belső oldalszalag szakadt el a térdében, az őszi szezon hátralévő részére ő is biztosan kiesett.

Így a HCL-nek egyetlen beállósa sem maradt. Felhoztak egy játékost a juniorból, de a BL-re már nem lehet játékost nevezni, így az európai porondon hátralévő mérkőzéseiket a meglévő állománnyal kell lejátszani. Rösike az orrsérülés után hamarosan visszatérhet, elképzelhető, hogy már a Sävehof elleni szombati találkozón is pályára léphet.

Ráadásként, szintén Buxtehudében, eltört Anne Hubinger jobb keze is. Az átlövő balkezes, de kézműtét után így is ki kell hagynia néhány hetet. A HCL erősen megtizedelve várja az őszi szezon folytatását.

Németh Attila

© handball.hu

További hírek