DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYjxuv0k' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Újabb pofont kapott a London Angels | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Újabb pofont kapott a London Angels

2013. szeptember 23. 19:50 © handball.hu

A várakozásoknak megfelelően az Olympia HC csapata a múltkori találkozóból okulva megfelelően felkészült az angyali csapatból, és nagyobb arányú vereséget mért rá, mint két hete a London GD.

Újabb pofont kapott a London Angels
felkészülési mérkőzés

Olympia HC - London Angels HC 24-15 (14-6)
London, Barking Sporthouse, 100 néző
Az Angels gólszerzői: Kürti Nikol 6, Orbán Dóra 2, Szabó Nóra 3, Hogya Andrea 2, Molnár Eszter 1, Nagy Zsuzsanna 1.

A London Angels nehéz napok előtt áll most, hiszen a felkészülés utolsó mérkőzését játszotta a bajnokság előtt. Számítani lehetett rá, hogy az Olympia nem fogja egykönnyen adni a bőrét a múltkori vereség után. Az angoloknak két héttel az izlandi EHF-kupa rajt előtt azért egy elég kemény csatát kellet megvívni, hogy megnyerjék ezt a találkozót.

Ennek megfelelően az angolok elég gyorsan felvették a meccs ritmusát, és a saját tempójukat diktálva a lendületüket 5-1-es állásnál csak Kondor Gábor időkérése szakíthatta meg. Rendezni kellett a magyarok sorait, ám az időkérés után sem igazán találták helyüket a pályán az Angels játékosai. A támadások befejezésénél rendre nem találták a rést az Olympia falán, és a sok eladott labdából az angolok rendre lerohanásokból eredményesek voltak. Így alakulhatott ki a félidei 14-6-os vezetés.

A második játékrészben aztán mintha teljesen kicserélte volna a csapatot az Angels mestere. Az első percekben még ide oda pattogtak a gólok, de aztán második félidő 14. percében az Angyalok kapusa, Mezei Csilla kilépett a kapujából egy hosszú indiításra, ám a labdát nem sikerült megszereznie, és összeütközött az ellenfél támadójával. Az ütközés után mindketten lent maradtak, de hosszabb ápolás után végül sérülés nélkül megúszták a szerencsétlen találkozást. Mezei Csilla megmozdulása azonnali piros lapot ért. A találkozó folyt tovább, és az Angyalok szépen lassan küzdötték fel magukat. 17-13-nál úgy tűnt, lehet még esély a pontszerzésre, de az Olympia is tudott újítani, és a találkozó végére már csak a különbség volt a kérdéses. A múltkori hétgólos vereség után most kilenc lett a vége.

Szabó Fruzsina a csapat irányítója a mérkőzés után így értékelte a találkozót:

"Voltak jó és rossz periódusok a mérkőzésen, a védekezésünk szerintem nem igazán működött. A csapatunk szerintem még nincs egészen összeszokva. Mind támadásban és védekezésben is sokat kell még fejlődnünk. Az ellenfél nagyon jó játékosokból állt, és ma sokkal jobban akarta a győzelmet."

A vezetőedző Kondor Gábor is kissé szomorúan a következőket nyilatkozta:

Nagyon bosszús vagyok amiatt, hogy már a harmadik mérkőzésünket kezdjük úgy, hogy bent maradunk az öltözőben. Az utolsó három meccsünkön az első félidőket rendre elveszítettük, és nem tudtunk felpörögni a mérkőzésre. Támadásban az első félidőben nem találtuk a helyünket, és a védelem is gyengén szerepelt, ami az összeszokottság hiánya még mindig. A második félidőre sikerült már kellőképpen felpörögnünk, de az eredmény után futni mindig nagyon nehéz dolog. Meg kell tanulnunk, hogy egy mérkőzés nem a második félidőben kezdődik, és ezt a játékot hatvan percig játsszuk. Arról nem is beszélve, hogy amennyi eladott labdánk volt, annyival egy mérkőzést is meg lehet nyerni. Rengeteg hibával játszottunk, de a második félidei játékkal, a támadással és a védekezéssel már azért elégedett voltam. Ha ezt hatvan percig tudjuk játszani, semmi gond nem lesz" - fogalmazott.

A csapat ezek után már gőzerővel készül a bajnokságra. Bővebb információt a csapat folyamatosan frissülő Facebook-portálján kaphattok: www.facebook.com/LondonAngelsHC

© handball.hu

További hírek