DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYS1po0E' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Motiváltak az FKC új igazolásai | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Motiváltak az FKC új igazolásai

2013. július 23. 14:46

Hivatalosan is bemutatta legfrissebb igazolásait a Fehérvár KC, Herr Anita, Kazai Anita és a spanyol Nuria Benzal pénteken már a pályán is bizonyíthat.

Herr Anita, Kazai Anita és Nuria Benzal is bemutatkozott
Herr Anita, Kazai Anita és Nuria Benzal is bemutatkozott
A felkészülési időszak első mérkőzését pénteken Érden játssza a Fehérvár KC, az edzőmérkőzések rajtja előtt három új igazolását, a Debrecentől érkezett Herr Anita-Kazai Anita duót, illetve a szerb Zaječartól érkező spanyol válogatott Nuria Benzalt is bemutatta a sajtó képviselőinek az FKC.

"Én egy nagyon harcos játékosnak tartom magam, az élet minden területén szeretek küzdeni, a kézilabdapályán különösen. 16 éves koromban igazolt le a Valencia, később játszottam az Alicante és a León mezében, a legutóbbi idényt pedig Szerbiában töltöttem. Nagy reményekkel jöttem Fehérvárra, hiszen komoly sikerek várhatnak erre a csapatra, az eddigi látottak alapján jó és erős együttes leszünk" – beszélt első benyomásairól Nuria Benzal, aki lassan-lassan maga mögött hagyja ujjsérülését.

Herr Anita már két hete készül a csapattal, véleménye szerint a lehető legjobb döntés volt részéről Fehérvárra szerződni:

"Nagyon szimpatikus a klub és maga a csapat is, két hete készülök együtt a lányokkal, és egyre jobban érzem a helyem az összjátékban, láthatóan kezd összecsiszolódni a csapatjátékunk. Mivel tatabányai születésű vagyok, ezért a kis távolság miatt már korábban is sokszor jártam Fehérváron, jól ismerem a várost, nem okoz gondot megtalálni a helyem" - mondta.

Kazai Anita az év eleje óta küzd egy makacs lábsérüléssel, a Fehérvár KC ezzel együtt is ragaszkodott hozzá. A fiatal játékos reméli, hamarosan lesz alkalma ezt a pályán meghálálni:

"16 évesen kerültem Debrecenbe, így nekem ez az első klubváltásom, ami szerintem nagyon jót tehet nekem. Egy hosszabb kihagyás van a hátam mögött, egyenlőre még nem vagyok százszázalékos állapotban, de a tervek szerint hamarosan már csatlakozhatom a csapathoz" - fogalmazott.

Az FKC új játékosai már pénteken bemutatkozhatnak , Pål Oldrup Jensen gárdája július 26-án az Érd vendégeként játssza első felkészülési mérkőzését.

Forrás: www.bajnokokvarosa.hu

További hírek