DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYg8UpSU' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Ambros Martín marad az ETO edzője | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Ambros Martín marad az ETO edzője

2013. május 13. 13:11

Kelecsényi Ernő klubelnök azt mondta, cél a BL-címvédés. Sőt, lesz meglepetés, extra jutalom is a lányoknak a szerződésben lefektetett honoráláson felül.

 Ambros Martín marad az ETO edzője
A spanyol Ambros Martín marad a friss Bajnokok Ligája-győztes Győri Audi ETO KC vezetőedzője, a csapat következő célja pedig a címvédés.

Kelecsényi Ernő klubelnök a Digisport Reggeli Start című műsorában hétfőn elmondta, a siker főszereplőjének Martínt tartja, aki középpontba helyezte a védekezést a csapatnál.

"Nem kérdés, Ambros Martín marad a Győr kispadján, a társaság is együtt tartandó, a cél pedig a BL-címvédés, ez a tervünk!" - jelentette ki Kelecsényi.

Hozzátette: a tréner magyar tudása rengeteg fejlődött, ez is bizonyítéka, mennyire komolyan veszi azt, amit csinál. Egyúttal azt is jelezte:
"Lesz meglepetés, extra jutalom is a lányoknak a szerződésben lefektetett honoráláson felül, de a részletek értelemszerűen hadd maradjanak még titokban."

Kelecsényi emlékezett a korábbi hét elveszített európai kupafináléra is:
"Hogy mi volt az a kicsi többlet a korábbi elvesztett döntőkhöz képest, ami ezúttal tényleg a csúcsra vitte a társaságot? Csakis a csapat, nem tudok mást ismételgetni. Láttam őket egész évben, közösséggé kovácsolódtak, ennek a csúcspontja lett a BL-döntő" - fogalmazott a klubelnök.

Forrás: MTI

További hírek