DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYgafblF' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Közlemény | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Közlemény

2013. március 7. 18:36 © handball.hu

A Ferencvárosi Torna Club Kézilabda Szakosztályának közleménye a szerdai bajnoki mérkőzésen történt sajnálatos esetről.

Közlemény
Az FTC-Rail Cargo HungariaGyőri Audi ETO KC közötti 2013. március 6-án a népligeti Elek Gyula Arénában rendezett bajnoki szuperrangadóra már előzetesen is nagy volt az érdeklődés. Ezt a mérkőzést két fontos Bajnokok Ligája mérkőzés között játszották le a csapatok, ennek ellenére a mérkőzés színvonala méltó volt a két klub nemes versengéséhez.

Az egyik szurkoló a szerdai találkozón a túlzottan heves buzdítás következtében - a kispad felett szurkolva - a korláton átbukva, sajnálatosan ráesett a győri csapat egyik játékosára. A népligeti csarnok megépülése, vagyis 1997 óta nem történt hasonló eset az arénában.

A Ferencvárosi Torna Club Kézilabda Szakosztálya az eset miatt sajnálatát fejezi ki a Győri Audi ETO KC játékosai és vezetése felé. Szerencsére az ijedtségen kívül – tudomásunk szerint – nem történt komolyabb sérülés.

A jövőben természetesen még kiemeltebb figyelmet fordítunk a biztonság ezen részére.

FTC Kézilabda Szakosztály

További hírek