DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYUASQbD' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Vérten: Esélyesek vagyunk! | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Vérten: Esélyesek vagyunk!

2013. február 14. 14:28

Vasárnap a Ljubljanát fogadja Dabason az FTC-Rail Cargo Hungaria a BL középdöntőjében. A harmadik forduló mérkőzéséről Vérten Orsolyát kérdezte a www.fradi.hu.

Vérten: Esélyesek vagyunk!
- Mi volt az oka, hogy végül ennyire szoros lett a Zvezda Zvenyigorod elleni mérkőzés?
- A legnagyobb probléma, hogy rossz volt a védekezésünk, de végül is a két pont a lényeg. Így még maradt esélyünk arra, hogy négybe kerüljünk, amennyiben még egy meccset behúzunk. Jó lett volna, ha Nerea nem sérül meg, de mint tudjuk, nincsen ha. Nagyon fog hiányozni, ahogyan Szani is hiányzik a csapatból.

- Úgy tűnt, Nerea sérülését követő percekben megilletődött a csapat.
- Valóban hiányzott a csapatnak, de meccs közben a fejekben nem szokott annyira benne lenni, hiszen muszáj túltenni magunkat a történteken. Nincs idő játék közben az elmúlt dolgokra koncentrálni. A mérkőzéseken csak a meccsel foglalkozunk. Persze tudtuk, hogy baj van, és kaptunk információkat az állapotáról, de nélküle kellett megoldanunk. Nincs más választásunk.

- A mérkőzés végén nem az eddig megszokott örömöt láthattuk rajtatok. Ebben Nerea sérülése is közre játszott?
- Persze. Nerea térdsérülése meghatározta a hangulatunkat, illetve nem úgy játszottunk, ahogy szerettük volna. Ez a két dolog rányomta a bélyegét arra, hogyan hagyjuk el a pályát. Még így is, hogy győztünk. Pedig nyertünk két pontot!

- Azért gondolom, a pozitív tanulságokról sem feledkeztek meg!
- A támadásunk jobb volt az orosz csapaténál. Ez volt a pozitívum. (Nevet.) Jó volt, hogy az utolsó pillanatokban, a szoros állásoknál, bizonyos helyzetekben olyan tartalékokat is képesek voltunk mozgósítani, amiről nem is tudtuk, hogy még van.

- A hét elején volt két pihenőnapotok. Sikerült kikapcsolódni?
- Ez a két nap nagyon jót tett. Ki tudtuk pihenni magunkat. Az is nagyon jó, hogy nincs hét közben meccsünk. Most egész héten a vasárnapi találkozóra tudunk koncentrálni, ahol mindenki mindent bele fog adni! Megpróbáljuk a Ljubljanát is megverni. Hazai pályán szerintem ellenük is van esélyünk.

- A harmadik fordulóban a tabellát vezető két együttes találkozik. A sorsolást követően senki nem számított arra, hogy ez a két csapat áll majd 4-4 ponttal az első helyen.
- Igen. Mindenki úgy számolt, hogy a Vâlcea a favoritja a középdöntős csoportunknak. De nagyon úgy fest, hogy mi is ott vagyunk. Jó lenne, ha a harmadik mérkőzésünkön is győznénk.

- Hogyan látod az esélyeiteket? Milyen meccsre számítasz a Ljubljana ellen?
- Nagyon jó erőkből álló csapat a Ljubljana. Az első hat csoportmérkőzésük nem lehet mérvadó, hiszen akkor még nagyon sok sérültjük volt. Most már mindenki felépült, és valamennyi poszton világklasszis játékosaik vannak. Nekünk viszont a csapategységben rejlik az erőnk, ami a Fradira mindig is jellemző volt. Ebben látom az erőnket. A csapaton pedig nem csupán a játékosokat értem, hanem a szakmai stábot, a vezetőket és szurkolóinkat is. Az itteni közeg nagyon kivételes. A hazai pálya is előnyös lehet számunkra, hiszen itthon a saját közönségünk előtt és a saját pályánkon sokkal könnyebb játszani, mint idegenben. Ez nagyon sok pluszt jelenthet.

Forrás: www.fradi.hu



Bajnokok Ligája, 2. középdöntő-csoport, 3. forduló

FTC-Rail Cargo Hungaria - RK Krim Mercator
Február 17., 15.15, Dabas, Diego Sportcsarnok
Játékvezetők: Viktorija Kijauskaite, Ausra Zaliene (litvánok)
ÉLŐben: DIGIsport1

Bajnokok Ligája, a 2. középdöntő-csoport állása
1.RK Krim Mercator RK Krim Mercator220057-4894 pont
2.FTC-Rail Cargo Hungaria FTC-Rail Cargo Hungaria220058-5624 pont
3.HCM Râmnicu Vâlcea CS Oltchim Rm. Vâlcea200246-51-50 pont
4.HK Zvezda HK Zvezda Zvenyigorod200258-64-60 pont

A csoport másik mérkőzésén:

CS Oltchim Rm. Vâlcea - HK Zvezda Zvenyigorod
Február 16., Rm. Vâlcea
Játékvezetők: Slave Nikolov, Gjorgji Nachevski (macedónok)

További hírek