DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYcCQziN' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Három meccs szombaton | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Három meccs szombaton

2013. január 26. 8:05

A bajnokság 15. fordulójában szombaton három találkozót rendeznek. A Siófok a Ferencvárossal, a Dunaújváros a Váccal, a Kiskunhalas pedig a Békéscsabával találkozik.

Három meccs szombaton
NB I., alapszakasz, 15. forduló

Siófok KC-Galerius Fürdő - FTC-Rail Cargo Hungaria
18.00 Siófok, Beszédes József Általános Iskola
Játékvezetők: B. Pech Katalin, Vágvölgyi Mária



Forrás: www.fradi.hu



Dunaújvárosi Kohász KA - Váci NKSE
18.00 Dunaújváros, Városi Sportcsarnok
ÉLŐben: www.cunder.hu

Jó hangulatban készülhet a bajnoki harmadik helyezett Vác elleni mérkőzésre a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata, ugyanis Ferlingék szép sikerekkel a hátuk mögött várják a szombaton este hat órakor kezdődő hazai találkozót. Mátéfi Eszter tanítványai ugyanis az elmúlt időszakban pontot raboltak az Érdtől, majd Békéscsabán sikerült diadalmaskodniuk, s jó eredményeiknek köszönhetően előre léptek a táblázat nyolcadik helyére.

Szombaton azonban nagyon nehéz feladat vár rájuk, hiszen a bajnoki tabella harmadikja, a Vác látogat a Dunaújvárosi Sportcsarnokba. A csapat vezetőedzője, Mátéfi Eszter azonban ennek ellenére is bízik a jó eredmény elérésében, melyhez mindenképpen meg kell ismételni az elmúlt meccseken nyújtott játékot:

"Igen nehéz mérkőzés vár ránk szombaton, hiszen a Vác egy erős csapat, melyet a tabellán elfoglalt helyezése is mutat. Az utóbbi meccsek eredményei, valamint játéka azonban nagy lökést adott az önbizalmunknak, s hangulatunknak egyaránt, ezért bravúrra készülünk a váciak ellen is. Ehhez elengedhetetlen a jó védekezés és kapusteljesítmény, s támadásban is nagyon pontosan kell játszanunk ahhoz, hogy elkerüljük ellenfelünk gyors leindításait. Az esélyesség terhe nem nyomja a vállunkat, nyugodtan, de elszántan kell játszanunk, s ha ezt sikerül megvalósítanunk, akkor lehet sanszunk egy esetleges szép eredmény elérésére. A csapatból jelenleg Orbán Lilla hiányzik betegség miatt, ám rajta kívül mindenki játékra kész, így remélhetőleg a legjobb felállásban várhatjuk a mérkőzést. Melyre nagyon várjuk lelkes szurkolóinkat is, akik már az Érd ellen is nagyon sokat segítettek nekünk, s azt reméljük, hogy szombaton is ott lesznek majd a csapat mögött" - mondta.

Forrás: www.dunaujvaros.com



Kiskunhalas NKSE - Budapest Bank-Békéscsabai ENKSE
18.00 Kiskunhalas, Vári Szabó István Sportcsarnok
Játékvezetők: Herczeg Péter, Südi Péter

Sűrű a programja az élvonalbeli Budapest Bank-Békéscsabai Előre NKSE csapatának. A szerdai veszprémi Magyar Kupa-búcsú után szombaton 18.00 órakor Kiskunhalason lép pályára a tizedik helyezett békéscsabai együttes.

Bakó Botond, a lila-fehérek fiatal vezetőedzője így fogalmazott a mérkőzéssel kapcsolatban: "Nehéz helyzetben vagyunk, a program sűrű, így nincs lehetőség új dolgok elsajátítására. Most a mentális felkészítésre helyezem a fő hangsúlyt. Sokszor elmondtam a lányoknak, hogy csak egymást segítve lehet eredményt elérni. A játékosoknak el kell hinniük, hogy nyerni tudnak Kiskunhalason. A Bács-Kiskun megyei gárda az idén erőn felül teljesít, a bajnokságban az ötödik helyen áll, míg a Magyar Kupában szerdán a Debrecen magabiztos legyőzésével jutott a legjobb négy közé. Nálunk többen bajlódnak kisebb sérüléssel, de bízom abban, hogy mindenkire számíthatok."

Forrás: www.elorenkse.hu


További hírek