DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYElRw2Q' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST "Elég energiánk maradt a győzelemhez" | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

"Elég energiánk maradt a győzelemhez"

2012. december 16. 10:26

13.598 néző jelent meg a szombati elődöntőkön, ami új európa-bajnoki csúcsot jelent. A vasárnapi éremcsatákon akár még újabb rekord is születhet. A szerbek extázisban várják a Magyarország elleni bronzmeccset, ez az alábbi interjúcsokorból is kiderül.

Fotó: Lendvai Róbert -  lendvai85.hu
Fotó: Lendvai Róbert - lendvai85.hu
Jelena Erić: A jelenlegi generációnk fényes jövő előtt áll. Magyarországot pedig meg fogjuk verni.

Katarina Krpez: Montenegró ellen nem játszottunk annyira jól, mint az előző meccseken. A magyarok ellen még nehezebb dolgunk lesz, úgyhogy száz százalékkal többet kell nyújtanunk.

Sanja Damjanović: Az elődöntőben a játéktudásunk alatt kézilabdáztunk, és a második félidő kulcsfontosságú momentumaiban sok gólt kaptunk. Magyarország ellen győzni megyünk, és ezért folyamatosan küzdeni fogunk. Szerintem hamarabb visszanyerjük a formánkat, mint a magyarok, akik amint hátrányba kerültek a norvégok ellen, már nem tudtak visszajönni a meccsbe. Nem úgy, mint mi, akik megmutattuk, hogy képesek vagyunk erre, és a vereség miatt cseppet sem kesergünk már.

Jovana Risović: Egy borzasztóan kemény meccs után vagyunk, de eleve erre is számítottunk. A vereség miatt nem ülhetünk le, mert a bronzmérkőzés még fontosabb lesz. A magyarok eléggé kikaptak a norvégoktól, de ez nem jelent semmit, mert jó csapatuk van. Fel kell állnunk, és küzdenünk kell.

Marina Dmitrović: Már nem szabad foglalkoznunk a Montenegró elleni mérkőzéssel. Érmet kell nyernünk Szerbiának és nagyszerű szurkolóinknak.

Jelena Popović: A bronzmérkőzés számunkra ugyanolyan fontosságú lesz, mintha az aranyért játszanánk. Elég energiánk és elszántságunk maradt a győzelemhez!

Andrea Lekić: Ha fenn tudjuk tartani ezt a jó teljesítményt, akkor tiszta fejjel, magabiztosan lépünk pályára Magyarország ellen, és megnyerjük a szerb női kézilabda első érmét.

Biljana Filipović: Ismét jó formában leszünk a vasárnapi meccsen, és úgy érzem, hogy megérdemeljük az érmet, ha azt nézzük, hogy hogyan kézilabdáztunk ezen az Európa-bajnokságon.

X. Női Kézilabda Európa-bajnokság, bronzmérkőzés
Belgrád, Kombank Arena

Magyarország - Szerbia
14.30
Játékvezetők: Gousko, Repkin (fehéroroszok)
ÉLŐben: m1

Forrás: www.balkan-handball.com, www.ehf-euro.com

További hírek