DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYK18UNr' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Újvárosban vendégeskedik a Loki | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Újvárosban vendégeskedik a Loki

2012. november 9. 7:53

A bajnokság kilencedik fordulójában pénteken a Debrecen együttese Dunaújvárosban lép pályára. Mindkét csapatnak nagyon fontos lenne az egymás elleni pontok begyűjtése, ezért kemény csata várható.

Mátéfi Eszter
Mátéfi Eszter
NB I., alapszakasz, 9. forduló

Dunaújvárosi Kohász KA - DVSC-FÓRUM
18.00, Dunaújváros, Dunaferr Sportcsarnok
ÉLŐben: www.cunder.hu

Nem úgy sikerült az Újváros legutóbbi bajnoki mérkőzése, ahogy azt a gárda játékosai, vezetői, valamint drukkerei elképzelték. Ferlingék ugyanis sima vereséget szenvedtek az FKC elleni bajnoki találkozón, s a Fradi elleni bravúros döntetlen után ennél talán többre számítottak a csapatért szurkolók. Ma azonban már újabb feladat vár rájuk, a Debrecen együttesét látják vendégül, s mint azt Mátéfi Eszter vezetőedző elárulta, ezúttal nem lehet más céljuk, mint a győzelem megszerzése:

"Fiatal csapat a Debrecen, s ebből adódóan hullámzó teljesítményt nyújt az idén, csakúgy, mint mi. Az idei szezonban ők is értek már el bravúros eredményeket, hiszen pontot loptak a Békéscsabától, az Érdtől, legutóbb a Siófokot is magabiztosan sikerült legyűrniük, s biztos vagyok benne, hogy Dunaújvárosba is pontokért jönnek. A mi célunk azonban nem lehet más, mint a győzelem megszerzése, ám ehhez sokat kell javulnunk az elmúlt meccshez képest.

A Fradi ellen ugyanis remekül küzdöttünk, ám ezt követően érthetetlen produkcióval rukkoltunk elő Székesfehérváron, s elsősorban a saját rossz teljesítményünk vezetett odáig, hogy végül tízgólos vereséget szenvedtünk. A héten igyekeztünk átbeszélni a dolgokat, levonni a megfelelő tanulságokat, de az csak a ma esti találkozón derül ki, hogy mennyire jártunk sikerrel. Győzni szeretnénk, még akkor is, ha ez nem lesz egyszerű, ám ehhez a maximumot kell nyújtania mindenkinek, játékban és küzdőszellemben egyaránt. Gáspár Gabi sajnos kisebb sérüléssel küzd, így az ő játéka erősen kérdéses, ám bízom benne, hogy este hattól ő is ott lehet társai mellett a pályán".



Háromesélyes derbi

A Debrecen következő riválisa eddig nem brillírozott a pontszerzés terén, hiszen három pontig jutott, ám a BSE legyőzése és a Ferencváros elleni döntetlen figyelmeztető jel lehet a DVSC számára. A csapat ráadásul nélkülözni kényszerül a sérüléssel bajlódó Karalyos Orsolyát, Kazai Anitát és Karnik Szabinát.

"Háromesélyes a mérkőzés. Ha azt a formánkat tudjuk hozni, amit a Siófok ellen produkáltunk, akkor elhozhatjuk a pontokat Dunaújvárosból. A védekezésünkkel az utóbbi összecsapásokon nem volt probléma, így főleg arra kell koncentrálnunk, hogy ne szórjuk el a labdákat, és értékesítsük a helyzeteinket" – vélekedett Kudor Kitti.

Forrás: www.kohaszkezi.hu, www.haon.hu

Már három pont az ETO bajnoki előnye
Öttel nyert az Érd
Nyert a Győr és a Békéscsaba

További hírek