DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYHH3T9z' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Már három pont az ETO bajnoki előnye | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Már három pont az ETO bajnoki előnye

2012. november 7. 18:42

Szerdán két mérkőzéssel folytatódott a kilencedik bajnoki forduló. A Siófok a Vác csapatát fogadta, majd Győrben "szuperrangadót" rendeztek, a bajnok vendége a Ferencváros volt.

Fotó: Kállai Márta
Fotó: Kállai Márta
NB I., alapszakasz, 9. forduló
Győri Audi ETO KC
36 (19)
FTC-Rail Cargo Hungaria
28 (14)
Győr, Magvassy Mihály Sportcsarnok, 1800 néző
Játékvezetők: Horváth Péter, Marton Balázs
Amorim E.
Görbicz
Kovacsics
Lekić
Løke
Radičević
Rédei-Soós
7
7(1)
1
4
9
5
3
Cifra
Dajka
Such
Szamoránsky P.
Szarka
Szekerczés
Szucsánszki
Tomori
1
3
1
1
2
2
4(1)
14(5)
Hétméteresek: 1/1 Hétméteresek: 7/6
Kiállítások: 10 perc Kiállítások: 6 perc

Ambros Martín elégedettségét és hiányérzetét is kifejezte a meccset követően: "Ez a hét az ősz legfontosabb hete számunkra, hiszen a Ljubljana elleni győzelmünkkel bebiztosítottuk a helyünket a Bajnokok Ligája legjobb nyolc csapata között, másrészt a legnagyobb hazai riválisunkat is sikerült legyőznünk. A mai mérkőzésen elégedettek lehetünk a támadójátékunkkal, a lőtt gólok számát tekintve eredményesebbek voltunk az eddigieknél. Azonban a védelmünkkel ezúttal nem vagyok teljes mértékben elégedett, engedékenyebbek voltunk a kelleténél. Ezen mindenképpen javítanunk kell ahhoz, hogy tovább tudjunk fejlődni."

Görbicz Anita ma is kivette részét a gólgyártásból hét találattal, és egy saját kilenceséről lőtt góllal ezúttal is bemutatta zseniális játékintelligenciáját: "Óriási hangulatban telt az egész mérkőzés, mindig nagy élmény számomra ilyen közegben játszani! Úgy érzem, hogy ma is sokat adott hozzá a végső győzelmünkhöz, hogy egy párszor felpörgettük a játékot, és gyors gólokkal elhúztunk. A védelmünkkel nem vagyok teljesen kibékülve, sok könnyű gólt kaptunk, a védekezésünket agresszívebbé kell tennünk" - nyilatkozta a győri csapatkapitány.

Forrás: Győri Audi ETO KC

NB I., alapszakasz, 9. forduló
Siófok KC-Galerius Fürdő
30 (14)
Váci NKSE
31 (17)
Siófok, Beszédes J. Ált. Isk. , 450 néző
Játékvezetők: Baranyi Antal, Szloska Krisztián
Bogdanovics
Erdősi
Németh Cs.
Schneider
Szabadfi
Szalai
14(3)
5
2
3
1
5
Barján
Farkas
Klivinyi
Mayer Sz.
Nikšić
Szádvári
Tápai Sz.
2
2
9(1)
6
1
7
4(3)
Hétméteresek: 3/3 Hétméteresek: 5/4
Kiállítások: 4 perc Kiállítások: 4 perc

További hírek