DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYhauIIZ' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Ellenfelet kapott a Siófok | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Ellenfelet kapott a Siófok

2012. október 20. 17:21 © handball.hu

A Siófok az EHF-kupában kapott ellenfelet szombaton: az orosz Asztrahanocska és a cseh Sokol Poruba párharcának végső győztesével találkozik majd a magyar bajnokság bronzérmese.

Ellenfelet kapott a Siófok
EHF-kupa, 2. forduló, visszavágó

HK Asztrahanocska – DHC Sokol Poruba 36-29 (24-15)
Asztrahán, Zvezdnij Sportcsarnok
Játékvezetők: Tatjana Praštalo, Vesna Todorović (bosnyákok)

Az első mérkőzésen:
DHC Sokol Poruba – HK Asztrahanocska 23-23 (11-16)

A Siófok KC-Galerius Fürdő csapatának ellenfele az orosz HK Asztrahanocska lesz az EHF-kupa 3. fordulójában. Az első mérkőzésre idegenben kerül sor a november 10-11-i hétvégén, a visszavágót egy héttel később Siófokon játsszák.

Az oroszokhoz igazolt a nyáron a szerb Jelena Erić, az orosz Emilija Turej és Natalja Kurbanova, de a csapatnévsorban olyan nevekkel is találkozhatunk, amelyek ismerősen csenghetnek: Lilija Arcjuhovics és Valjancina Jankovszkaja fehéroroszok, Jekatyerina Pecse azeri, Marina Vlaszenko ukrán, Natalja Parcsina és Anasztaszja Juscsenko oroszok.

© handball.hu

További hírek