DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYW2cqVm' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Nem nézőnek igazolt Győrbe Hornyák | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Nem nézőnek igazolt Győrbe Hornyák

2012. szeptember 5. 12:15

Hornyák Dóra számára megtiszteltetés, hogy Győrben kézilabdázhat. Szeretne mielőbb felépülni, s a csapat meghatározó játékosává válni.

Nem nézőnek igazolt Győrbe Hornyák
A győriek nyári szerzeményének, Hornyák Dórának nincs szerencséje, ugyanis vádlisérülése miatt egyelőre nem állhat a szakvezetés rendelkezésére. A játékos reméli, mielőbb felgyógyul, mert játszani szeretne.

"Lassan javulgat a sérülésem, a héten kell ultrahangra visszamennem, akkor derül ki, hogy még mennyi kényszerpihenő vár rám. Remélem, hamarosan már játszani tudok, mert nincs rosszabb, mikor kintről kell nézni a társakat. Ráadásul nem nézőnek szerződtem Győrbe" – kezdte a fiatal játékos, aki remekül érzi magát a csapatban.

„Még debreceni játékosként hívott egyszer az ETO, de akkor még szerződésem volt, így meghiúsult az üzlet. Ezek után azért annyira nem lepődtem meg, mikor megkerestek a klubtól. Veszprémben ráadásul szét is esett a csapat, így nem volt akadálya a megállapodásnak. Nagy öröm egyébként ez a számomra, mert egy ilyen csapatban, ilyen nagyszerű játékosokkal játszani hatalmas megtiszteltetés. Megmondom őszintén, volt is bennem egy kis félsz az elején, de a társak szeretettel fogadtak, s úgy érzem, sikerült jól beilleszkednem" – folytatta Hornyák Dóra, aki kétéves szerződést írt alá.

„A csapat még nincs kész, az olimpikonok csak nemrég tértek vissza, így a következő időszakban ismerjük meg igazán egymást, s csiszolódik össze a csapat. A célok mindenki előtt ismertek, s nyilván azzal lennék elégedett, ha ezeket el is érnénk. Ami a személyes elvárásaimat illeti, nyilván az, hogy minél több időt töltsek a pályán. Ehhez persze nagyon sokat kell dolgozni, de állok a munka elé. Ambros Martín edzései nagyon változatosak, s teljesen mások, mint amihez eddig szoktam, de én is és a csapat is pozitívan fogadta" – tette hozzá a mindössze húszesztendős játékos.

Forrás: www.kisalfold.hu

További hírek