DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYwwOwAb' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Útra keltek az ifjúsági strandkézisek | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Útra keltek az ifjúsági strandkézisek

2012. július 4. 8:17 © handball.hu

Elindult a címvédő ifjúsági női strandkézilabda-válogatott Grúziába, Batumiba, az Európa-bajnokság színhelyére. Az esemény péntektől vasárnapig tart.

Útra keltek az ifjúsági strandkézisek
Az ifjúsági strandkézilabda-válogatott tízfős kerete:

Mezőnyjátékosok: Gróz Kitti (SZNKE), Tóth Emese (SZNKE), Kretz Fruzsina (SZNKE), Sütő Sára (SZNKE), Ivanics Dóra (Vác), Szondi Zsófia (Vác), Zsigmond Adrienn (Székesfehérvár), Dancsó Dalma (Orosháza)
Kapusok: Tóth Enikő (Vecsés), Boszó Nora Leila (Spartacus)
Szövetségi kapitány: Gróz János
Edző: Rovnyai Mariann
Technikai vezető: Langauf István
Gyúró: Erős Tamás

A válogatott szűkítés előtti keretébe tartozott még Csiki Renáta (Veszprém) és Sógor Mónika (SZNKE). A bő keretnek tagjai voltak még: Molnár Beatrix, Tóth Borbála (Orosháza), Tzintzis Alexandra (Vasas), Ladics Vivien (Spartacus), Vesztergombi Dalma (SZNKE), Tóth Krisztina (SZNKE), Hajek Réka (SZNKE) és Komáromi Nikolett (Orosháza).

A tavalyi Európa-bajnok ifjúsági válogatottra épülő idei válogatottunk hét állomásos felkészülésen van túl, a célkitűzés a felnőtt verseny fontosságát figyelembe véve a négybe jutás. Természetesen a lányok szeretnék folytatni az elmúlt négy év veretlenségi sorozatát, és meg szeretnék védeni címüket az idén is. A csapattagok nagyon motiváltak és elszántak, hogy méltó utódok lehessenek. Már az Európa-bajnokság elején képet kaphatunk a helyzetünkről, hiszen a csoportmérkőzéseken találkozunk az ukrán és a norvég válogatottal is. Mind a két csapat benne van az esélyes ötök között.

Gróz János: Az elmúlt négy évben miénk volt Európa legjobb ifjúsági válogatottja. Igyekeztünk annyit és úgy dolgozni, hogy ez így is maradjon. A lányok jól és motiváltan dolgoztak, a Magyar Kézilabda Szövetségtől minden létező segítséget megkaptunk, amit igyekszünk megfelelő eredmény elérésével meghálálni. Nagyon köszönjük Orosházának a kényeztetést és a mindenre kiterjedő segítséget.

Itt szeretnénk köszönetet mondani Pinizsi Tamás edzőnek, aki engedte játékosait az EBT versenyeken szerepelni, ezzel nagymértékben segítette a felkészülésünket.

© handball.hu

További hírek