DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYWXz3rW' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Jónak tűnő sorsolás | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Jónak tűnő sorsolás

2012. július 4. 7:46

Kedden megtartották a Bajnokok Ligája selejtezőjének sorsolását. Az FTC-Rail Cargo Hungaria a szlovák Michalovce csapatával került össze. A sorsolást Kökény Beatrix ügyvezető értékelte, aki Jelena Živković távozásáról is beszélt.

Jónak tűnő sorsolás
A BL-főtábla csoportjait a németországi Herzogenaurachban sorsolják. Pénteken tehát már az is kiderül, hogy továbbjutás estén kik lennének a Fradi csoportbeli ellenfelei.

- Elégedett vagy a kapott ellenféllel?
Kökény Beatrix: Azt gondolom, a szerencse mellénk állt. Ebből a párharcból kötelezőnek tartom a továbbjutást. Az elmúlt fél évben a sorsolás szempontjából elkerült minket Fortuna. Most abban bízunk, hogy a hét második felében is jó lesz a csillagok állása.

- Megegyeztetek már a selejtező oda- és visszavágójának időpontjáról?
Kökény: A Michalovce képviselőjével történt helyszíni megbeszélés alapján előzetesen szerda-szombat (szeptember 19. és 22.) napokon várhatók a mérkőzések. Az első meccset idegenben játsszuk, és hazai pályán a visszavágót.

- Amíg a csapat a nyári pihenőjét töltötte, nem állt meg az élet az egyesületben. Sokáig nagy kérdés volt, hogy Jelena Živković marad, vagy távozik. Született már döntés ez ügyben?
Kökény: Tegnap zárultak le a tárgyalások. Egyik fél sem volt elégedett az elmúlt egy évvel, többet vártunk a szerb jobbátlövőtől. Közös megegyezéssel tegnap felbontottuk a szerződést.

- Jövő héten kezdődik a felkészülés. A sérültekről mit lehet tudni?
Kökény: A sérültjeink folyamatosan gyógytornára, rehabilitációra járnak. A könnyített edzéseket elkezdik a csapattal együtt, és bízunk benne, hogy a bajnokság kezdetére már be tudnak kapcsolódni a játékba.

- A nyár folyamán mind az ifjúsági, mind a junior válogatott nemzetközi versenyen szerepel. A két korosztályos nemzeti együttesben érdekeltek ferencvárosi játékosok is. Ők később csatlakoznak be a felnőtt csapat felkészülésébe?
Kökény: Ifi válogatottjaink – Szekerczés Luca, Ferenczi Annamária, Lukács Viktória - az alapozás alatt a nemzeti együttessel készülnek. Szekerczés Lucát kikértük egy hétre, hogy valamennyit együtt legyen új csapatával, mert a nemzetközi verseny augusztus végén fejeződik be, és szeptember első hetében már elkezdődik a magyar bajnokság. Such Nelli sem velünk kezdi az alapozást. Ő jelenleg a junior világbajnokságon szerepel.

- A következő évad közeledtével egyre többen érdeklődnek már a jövő évi bérletekkel kapcsolatban is. Mikorra tervezitek ezek árusítását?
Kökény: A szezonra a bérleteket várhatóan július végén, az edzőmeccsek kezdetével kezdjük árusítani. Idén először állóbérletet is tervezünk. Minden további információt, pontosítást jövő hét elején, a felkészülés kezdetével közlünk.

A Iuventa lesz a Fradi ellenfele

Forrás: www.fradi.hu

További hírek