DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYDKtZwx' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Kristina Liščević a legtehetségesebb | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Kristina Liščević a legtehetségesebb

2012. május 31. 19:46 © handball.hu

A Bajnokok Ligája 2011/2012-es szezonjának legtehetségesebb játékosának Kristina Liščević-et, a Metz kézilabdázóját választották a bet-at-home.com szavazásának keretében.

Kristina Liščević a legtehetségesebb
A szerb játékos több mint ötezer szavazat alapján érdemelte ki a megtisztelő címet.

"Nagyon büszke vagyok, hogy elnyertem a díjat, mivel olyan kiváló kézilabdázók voltak a vetélytársaim, mint Kovacsics Anikó, vagy Amanda Kurtovic. Köszönöm mindenkinek, aki rám szavazott. Ez arra motivál, hogy egyre többet és többet tanuljak minden nap" - fogalmazott a játékos.

Mint ahogyan azt már korábban megírtuk, a játékosnak a kitüntetést az EHF a Bajnokok Ligája-döntő első mérkőzésén, Veszprémben szándékozott volna átadni, ám mivel ezt a díjat nem győri játékos kapta, így az ETO elzárkózott ettől. Liščević végül a férfi Final 4 keretében, Kölnben veszi át a kitüntetést.

© handball.hu

További hírek