DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYhqTP7k' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Barbosa újra Romániában | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Barbosa újra Romániában

2012. április 30. 10:47 © handball.hu

Alexandrina Barbosa úgy döntött, két és fél év után elhagyja az Itxako csapatát, s elogadta az Oltchim ajánlatát. Az átlövő aláírta egy évre szóló szerződését a román bajnoknál, amely később meghosszabbítható.

Barbosa újra Romániában
A játékos korán, 2003-ban tűnt fel együttesében, a Madeira Andebol SAD csapatában. 2005-ben Saguntóba költözött, és ott három évig kézilabdázott. 2008-ban csábította el a brassói klub, ahonnan annak pénzügyi gondjai miatt 2009 októberében távozott Estellába. Most pedig a CS Oltchim Rm. Vâlcea ajánlatát fogadta el, holott sok kérője akadt.

„Nagyon boldog vagyok, hogy újra Romániában játszhatok. Főleg egy olyan klubnál, amely nagyon komoly eredményeket mutat Európában, és ahol nagyon fontos a sport. Több ajánlatot is kaptam meghatározó kluboktól, ám az Oltchimét választottam. Ahogyan a klub, én is Bajnokok Ligáját szeretnék nyerni, de tudjuk, hogy a többi csapatnak is ugyanez a célja, ezért ez nagyon nehéz lesz, de nem lehetetlen” – nyilatkozta Alexandrina Barbosa az Oltchim honlapján.

Leynaud követi Pineaut
Pineau megtalálta az új helyét

© handball.hu

További hírek