DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYbRSKPw' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Voina nyáron távozik a válogatottól | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Voina nyáron távozik a válogatottól

2012. január 28. 8:51 © handball.hu

A román válogatott edzője, Radu Voina bejelentette, hogy attól függetlenül, kijut-e a válogatott a londoni olimpiára, nyártól nem kíván tovább szövetségi kapitányként szerepet vállalni - egyéb román híreinket ebben a cikkben találjátok.

Voina nyáron távozik a válogatottól
A BL-ben érdekelt román bajnok CS Oltchim Rm. Vâlcea vezetősége úgy döntött, hogy csökkenti a csapatnál a játékosok számát. Ennek értelmében Melinda Geiger és Roxana Han került a távozók listájára.

A klub elnöke, Petre Berbecaru szerint ezen játékosoktól nem véglegesen kívánnak megválni, hanem kölcsönbe adják őket, hogy több játéklehetőséghez juthassanak a szezon hátralévő részében.

Roxana Han a nevelőegyesületéhez, a SCM Craiovához került, és hathónapos szerződést kötött, további hosszabbítási opcióval.

Melinda Geiger iránt a HCM Roman, a Corona Brasov és a Craiova is érdeklődött.

Az Oltchim keretében szereplő huszonhárom játékos közül Ungureanu és Stanca anyai örömök elé néz, míg Neagu még nem tért vissza a vállműtétje utáni rehabilitációból. Geiger és Han kölcsönadásával tizennyolc játékosa maradt a román bajnoknak, amire nem nagyon volt példa az utóbbi években.

Romániai tudósítónktól (Sz. I.)



© handball.hu

További hírek