DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYuG8kTW' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Kihívás az Itxakónál játszani | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Kihívás az Itxakónál játszani

2011. december 6. 20:44 © handball.hu

Sopronyi Anettet a múlt héten igazolta le a Bajnokok Ligájában szereplő, tavalyi BL-döntős Itxako. A játékos a klub honlapján azt nyilatkozta, kihívás számára ott játszani.

Kihívás az Itxakónál játszani
"Jól érzem magam, boldog vagyok és motivált. Megtiszteltetés a tavalyi BL-döntős csapatban játszani, ki kell hoznom magamból a legjobbat, és ez egy nagy lehetőség. Az Itxako ellen a tavalyi BL-sorozatban játszottam előző klubommal, a DVSC-vel, a nyáron pedig barátságos tornán találkoztam a csapattal, így néhány játékost ismerek" - nyilatkozta Sopronyi Anett az Itxako honlapján.

"A BL-középdöntőben nehéz csoportban vagyunk. A Győri ETO csapatát nagyon jól ismerem, nagyon erős csapat. A Larvik és az FCM szintén a legjobbak közé sorolható. Ezek ellenére bízunk a továbbjutásban. Keményen fogok dolgozni, hogy örömet szerezhessek a szurkolóknak" - tette hozzá az átlövő.

© handball.hu

További hírek