DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYMJDpri' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Bøhn vállalná | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Bøhn vállalná

2011. augusztus 18. 9:02 © handball.hu

A norvég tv2sporten.no-n megjelent Karl Erik Bøhn álláspontja is azzal kapcsolatban, hogy esetleg felkérhetik a magyar válogatott szövetségi kapitányi posztjának betöltésére. A tréner a felvetésre reagált is.

Bøhn vállalná
"Igen, most már hárman maradtunk jelöltek. Volt egy beszélgetésem az MKSZ elnökével, de nem ismerem az itteni sportpolitikát. Ha megkapom az ajánlatot, akkor elfogadom az állást. Nagyon érdekes lenne kipróbálni az én felfogásomat, és megtapasztalni, hogyan működik ez Magyarországon. Az országnak nagyon sok jó játékosa van, de sokat kínlódtak az utóbbi időben, nem sikerült összehozni a legjobb válogatottat. Én azt gondolom, sokat nyomhatnék a latban. Korábban jó eredményeket ért el ez a nemzeti csapat, de sok kudarc érte őket mostanában, ezért gondolom azt, hogy nyitottak valami újra" - nyilatkozta Karl Erik Bøhn.

A kétszázötvenszeres válogatott kapus, Pálinger Katalin is elmondta véleményét az üggyel kapcsolatban:

"Azt gondolom, hogy a válogatottnak jót tenne egy új rendszer, és egy külföldről érkező edző. Ez lenne a legjobb megoldás. Hogy őszinte legyek, remélem megkapja az állást Karl-Erik. Annak nagyon örülnék" - mondta Pálinger.

Ha Bøhn lesz a magyar szövetségi kapitány, akkor élettársával, Heidi Løke-vel - aki jelenleg a Győri ETO játékosa is - ellenfélként is összekerülhetnek.

"Engem egyáltalán nem zavarna, ha a másik oldalon lenne. Nagyon megérdemelné ezt az állást"- nyilatkozta Heidi Løke.

Skandináviai tudósítónktól (Sz. I.)

© handball.hu

További hírek