DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYnGBqe3' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Tizennegyedik a junior válogatott | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Tizennegyedik a junior válogatott

2011. augusztus 13. 14:47 © handball.hu

A magyar junior válogatott a 13. helyért folyó küzdelemben négygólos hátrányban volt a szünetben a lengyelek ellen. Ezt ugyan sikerült ledolgozni, ám az ellenfélnél Anna Mączka irányításával újra elhúzott, így tizennegyedik lett a válogatott az Eb-n.

Fotó: v-man.hu
Fotó: v-man.hu
8. Junior Európa-bajnokság, mérkőzés a 13. helyért
Lengyelország junior
27 (14)
Magyarország junior
23 (10)
Arnhem, Valkenhuizen Sportcsarnok
Játékvezetők: Samuel Bernet, Dominique Wick (svájciak)
Mączka A.
Matuszczyk
Andrzejewska
Królikowska
Gadzina
Piechnik
Mączka M.
Grobelska
11(4)
5
5(1)
2
1
1
1
1
Such
Schatzl
Klivinyi
Hornyák D.
Planéta
Kaiser
Palkó
6
5
5
4(2)
1
1
1
Hétméteresek: 5/5 Hétméteresek: 3/2
Kiállítások: 2 perc Kiállítások: 4 perc
A magyar junior válogatott azt a lengyel csapatot várta az Európa-bajnokság tizenharmadik helyéért folyó mérkőzésére, amelyet a csoportmeccsek során négy góllal legyőzött. Az előjelek jók voltak, a találkozó is jól indult, ám az első félidő közepén hirtelen elhúzott az ellenfél. A lengyelek a 20. percben már 9-6-ra vezettek, és ezt az előnyüket a játékrész végéig még megtoldották eggyel. A félidőben: 14-10.

Biztatóan indult a második harminc perc. A sok hibával játszó lengyeleket tizenkét perc alatt sikerült beérnie a magyaroknak (17-17), ám a jobbátlövő Andrzejewska, az irányító Anna Mączka és a balszélső Grobelska gyorsan elhessegette a reményeinket. Legfőképpen a lengyel irányító tört sok borsot az orrunk alá, s így az 55. percre már ötgólos volt az ellenfél előnye. S ekkor már a magyar lányok is inkább hibáztak, nem jöttek be a gyors támadások, amelyektől felzárkózást reméltek. A végeredmény 27-23 lett, így a magyar junior válogatott csak az Európa-bajnokság 14. helyén végzett.

A mérkőzés legjobb játékosa a lengyel válogatottból az irányító Anna Mączka, a magyarok közül Hornyák Dóra lett.

Elkezdődtek a helyosztók
Győzelem Ukrajna ellen

© handball.hu

További hírek