DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYSt3pZl' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Nem sokkal maradt le a Csaba | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Nem sokkal maradt le a Csaba

2011. augusztus 5. 11:33

Egygólos vereséget szenvedett a Békéscsabai Előre NKSE a vendéglátó együttestől azon a kolozsvári tornán, amelyen a Román Kézilabda Szövetség 75 éves évfordulóját is megünneplik. Délután a román bajnok lesz a viharsarkiak ellenfele.

Nem sokkal maradt le a Csaba
Kolozsvár-kupa, 1. mérkőzés

Kolozsvári U JolidonBudapest Bank-Békéscsabai ENKSE 27-26 (16-11)
Kolozsvár, Horia Demian Sportcsarnok

A Budapest Bank-Békéscsabai Előre NKSE csapata csütörtökön a házigazda, Bajnokok Ligája selejtezőjében induló Kolozsvár ellen megkezdte szereplését a rangos nemzetközi tornán. A lila-fehér lányok nagyon élvezetes meccset vívtak a hazaiakkal, a csapatok felváltva vezettek, a végén azonban a Kolozsvár örülhetett, hiszen egy góllal legyőzték a formálódó békéscsabai csapatot.

Forrás: www.elorenkse.hu

A tornán a békéscsabaiak meghívottként vesznek részt, a román szövetség pedig úgy ünnepli 75 éves jubileumát, hogy a román bajnokság elmúlt szezonjában első négy helyezést elért csapat verseng a végső győzelemért. A Szuperkupa összes mérkőzését élőben közvetíti a román DigiSport.

A Békéscsabai Előre következő mérkőzései: (magyar idő szerint)

péntek
14.30 CS Oltchim Rm. VâlceaBudapest Bank-Békéscsabai ENKSE

szombat
8.00 HC Zalău – Budapest Bank-Békéscsabai ENKSE

A Román Szuperkupa mérkőzései: (magyar idő szerint)

péntek
16.30 Kolozsvári U Jolidon – Zilahi HC (román DigiSport – élő)
18.30 CS Oltchim Rm. Vâlcea – Bukaresti CSM (román DigiSport – élő)

szombat
10.00 bronzmérkőzés (román DigiSport – élő)
12.00 döntő (román DigiSport – élő)

A román DigiSport műsora Sopcast programmal fogható ezen a linken.

© handball.hu

További hírek