DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYaZTmXL' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Trufán közel a szerződéskötéshez | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Trufán közel a szerződéskötéshez

2011. július 21. 10:05 © handball.hu

Ha minden jól megy, ezen a héten új magyar légiós csatlakozik a német másodosztályhoz. A VfL Wolfsburg az átlövő Barabásné Trufán Noémivel kötne szerződést, s ezzel ütős csapattá válna.

Trufán közel a szerződéskötéshez
A hét elején próbajátékon vett részt a német másodosztályban szereplő VfL Wolfsburg csapatánál a néhány hónappal ezelőtt a Ferencváros tagjaként KEK-győzelmet elérő Barabásné Trufán Noémi. Úgy tűnt, a jobbátlövőnek gondjai lesznek a bemutatkozáskor, hiszen a repülőúton elveszett a csomagja, benne a kontaktlencséjével, ám végül időben megérkezett minden.

„Pontosan ilyen, nemzetközi szinten is tapasztalt játékost kerestünk a jobb oldalunkra. Már csak néhány dolgot kell elintéznünk a szerződéskötés előtt” – nyilatkozta Andreas Kruse, a klub menedzsere a Wolfsburger Allgemeine című helyi lapnak.

Trufán Balogh Barbara és Bari Nagy Regina után a harmadik azok közül a volt ferencvárosi játékosok közül, akik a német másodosztályban próbálnak szerencsét. Balogh és Bari Nagy a TusSies Metzingen csapatához kötelezték el magukat a nyár elején.

© handball.hu

További hírek