DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY25AXjH' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Medvegyeva még marad egy ideig | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Medvegyeva még marad egy ideig

2011. május 21. 19:27 © handball.hu

A norvég bajnok és BL-győztes Larvik HK bejelentette, hogy a 24 éves orosz származású Olga Medvegyeva két évvel meghosszabbította szerződését a klubbal. A játékos ötödik szezonját fejezte be idén a Larviknál, amelynek színeiben 135 meccsen 239 gólt szerzett.

Medvegyeva még marad egy ideig
Medvegyeva 186 cm magas és balátlövő poszton játszik. A játékos U21 korosztályos világbajnok az orosz válogatottal, és 2006 nyarán a felnőtt válogatott mezt is magára húzhatta három mérkőzés erejéig. Ugyanebben az esztendőben ősszel igazolt a norvég élcsapathoz, ám azóta nem kapott válogatott behívót. A tavalyi szezonban térdszalagsérülés miatt egyetlen meccset sem játszott, de a rehabilitációja sikeres volt.

"Én igazán jól érzem magam Larvikban, és nagy várakozással tekintek az új szezon elé, amikor újabb kitűzött célok eléréséért küzdünk majd" - nyilatkozta Medvegyeva a klub honlapján.

"Örülünk, hogy Olga Medvegyeva nálunk folytatja. Ő azok közé a fiatal játékosok közé tartozik, akik most jó formában vannak, de még nem láttunk mindent, amit tud. Ki kellett hagynia az egész 2009/2010-es szezont egy keresztszalag-szakadás miatt, ami még 2009 májusában történt a rájátszás döntőjében" - mondta Gjekstad a szerződéshosszabbításról.

A klub igazolt még egy beállót a már meglévő kettő mellé, ezúttal egy saját nevelésű fiatal játékossal írtak alá három éves szerződést. Mie Sando tizenhét éves, és a korábbi válogatott játékos, John Petter Sando lánya.

"Örömteli, hogy egy saját nevelésű fiatalt hozhattunk fel a junior csapatunkból. Mie beállós, és hároméves szerződést írt alá a Larvik HK-val. Ő nemrég mutatkozott be a junior válogatottban, és a jövő játékosa, nagy tehetség" - nyilatkozta Ole Gustad Gjekstad.

Skandináviai tudósítónktól (Sz. I.)

© handball.hu

További hírek