DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY31AoQe' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Bővül a magyar kolónia Metzingenben | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Bővül a magyar kolónia Metzingenben

2011. május 20. 8:06 © handball.hu

A német másodosztályú TusSies Metzingen csapata egy KEK-győztessel bővül a következő szezonban: a ferencvárosi Balogh Barbara csatlakozik a már most is több magyar játékossal rendelkező klubhoz.

Bővül a magyar kolónia Metzingenben
A Baden-Württemberg tartományban található kisvárosban játszik jelenleg Ilyés Annamária és Smidéliusz Júlia is, akik egykoron szintén a fővárosi együttest erősítették. Mellettük a korábban az NB I/B-ben szereplő Szrnka Anikó képviseli még a pályán a magyar színeket.

Balogh Barbara párjával együtt érkezik a klubhoz, aki annak labdarúgó csapatát fogja erősíteni.

A TusSies Metzingen a Bundesliga másodosztályának déli csoportjában a negyedik helyet foglalja el, és a magyar válogatottat is megjárt játékossal kiegészülve ennél előkelőbb pozícióba pályázik. A csapat klubvezetője szintén magyar, Rott Ferenc egykori futballkapus, trénere pedig az egykori Vasas-játékos, harmincszoros nemzeti válogatott Rott Edina, aki a 2009/2010-es szezontól segíti a metzingeniek munkáját.

© handball.hu

További hírek