DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYijrokg' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST A Larvik nem bízza a véletlenre | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

A Larvik nem bízza a véletlenre

2011. május 2. 20:03 © handball.hu

A Byåsen válogatott beállósa, Pernille Wibe hároméves trondheimi szerződése kitöltése után válaszút elé került. Bár Marit Malm Frafjord távozása után első számú játékosként számoltak vele a posztján, mégis úgy érezte máshol kell folytatnia, hogy fejlődhessen.

Fotó: eurohandball.com
Fotó: eurohandball.com
Már hetek óta köztudott a norvég sajtóban, hogy a játékost megkereste a BL-döntős Larvik, és a nemrég a válogatottban is bemutatkozó játékos nagyon kecsegtető ajánlatot kapott.

Ma a Larvik HK hivatalos sajtóközleményben jelentette be, hogy Isabel Blanco után egy másik norvég beállóst igazolnak Heidi Løke helyére, aki nem más mint Pernille Wibe. A 23 éves oslói származású játékos a Bækkelagetsnél nevelkedett, és most fiatalon kerül a Larvikhoz, ahol lehetősége nyílik a további fejlődésre.

"A larvikban fejlődni szeretnék, és nagyon várom, hogy egy beállós-párost képezzünk Isabel Blancoval. Ő egy nagyszerű beállós, akitől nagyon sokat tanulhatok, és remélem, hogy számára is kihívás lesz ez. Nagyon sok jó játékossal kézilabdázhatok majd együtt, ami remélem, segíti a fejlődésemet, és ezzel együtt a válogatottban való szereplésemet is. Kerettag voltam egy rövid ideig az utóbbi időben, de nincs nekem ott biztos helyem. Természetesen nagyon jól szeretnék szerepelni a klubcsapatommal, de a hosszútávú célom a válogatottban való kerettagság állandósítása. Úgy érzem, hogy ez egy jó választás részemről, és amit a legjobban várok, hogy együtt játszhassak újra Nora és Thea Mørk-el, akikkel gyakorlatilag együtt nőttünk fel" - mondta Wibe új klubja honlapján.

"Wibe egy fiatal, erős, jól védekező játékos, akinek még sokat kell fejlődnie támadásban, és ezt a Larvikban megteheti" - mondta Ole Gustad Gjekstad a tv2sporten.no-nak még a szerződéskötés hivatalossá válása előtt. Pernille kétéves kontraktust kötött új klubjával.

Skandináviai tudósítónktól (Sz. I.)

© handball.hu

További hírek