DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYK1EBrj' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST A legjobb négy közé vágyik a Vác | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

A legjobb négy közé vágyik a Vác

2011. március 12. 12:00 © handball.hu

Szombaton hajnalban azért indult a Vác együttese Dániába, hogy a Holstebro ellen vasárnap minél jobb eredményt harcoljon ki az EHF-kupa negyeddöntőjének első összecsapásán. A handball.hu az utazás előtt Németh Andrással készített villáminterjút.

A legjobb négy közé vágyik a Vác
handball.hu: Milyen előjelekkel várjátok a Holstebro elleni meccset?
Németh András: Számunkra nagyon nagy siker, hogy a Debrecent megvertük, hiszen a Loki mind a játékosállományát, mind pedig a gazdasági helyzetét tekintve nálunk sokkal erősebb csapat, ez pedig biztató. Ennek a csapatnak tehát kell, hogy legyen önbizalma, mert jobban szerepelt a vártnál. Amikor Tóth Tímea eligazolt, akkor minket Magyarországon elég rendesen leírtak. A fiatalok előtérbe helyezésével egy olyan együttes alakult ki, amely megmutatta, hogy a Győrön kívül bárkit képes megverni.

handball.hu: Úgy látod tehát, hogy a szezon haladtával fejlődik a játékotok?
Németh: Igen, a fiatalabbak egyre jobban beérnek, és egyre inkább lehet rájuk számítani, rajtuk kívül pedig a rutinosabbak, például Baross Zsuzsa játéka is egyre jobb.

handball.hu: Mit lehet elmondani a Holstebro-ról?
Németh: Vannak róluk mérkőzéseink, ami alapján elmondható, hogy egy átlagos dán csapatról van szó, amelynek a játéka a dán kézilabda kultúrát tükrözi. Ezen kívül semmilyen meglepőt nem tapasztaltam. Nyilvánvaló, hogy a dán kézilabda továbbra is a világ élvonalában van, ezt láthattuk is az Európa-bajnokságon, ezért mindenképpen sikerként könyvelném el, ha továbbjutnánk velük szemben. Magyarországon is ismert talán a dán válogatott gyors szélsője, Ann Grethe Nørgaard, de minden poszton képzett játékosaik vannak.

handball.hu: Egy döntetlennel kiegyeznél a vasárnapi meccsen?
Németh: Ez mindig a játék képétől függ, tehát ha mondjuk már öt góllal is vezetnénk, akkor nem lennék elégedett az egállal. Persze alapvetően örülnék, ha ki-ki meccset játszhatnánk velük a visszavágón.



EHF-kupa, negyeddöntő, 1. mérkőzés

Team Tvis HolstebroSYMA Váci NKSE
2011. március 13. (vasárnap), 12.15
Holstebro, Grakjar Arena
Játékvezetők: Aidenas Malašinskas, Andrius Grigalionis (litvánok)

Visszavágó

SYMA Váci NKSETeam Tvis Holstebro
2011. március 20., vasárnap 14.45
Vác, Városi Sportcsarnok
Játékvezetők: Anatolij Novikov, Ruszlan Perepilici (ukránok)
TV: SportKlub – ÉLŐ


Sem Németh, sem pedig Elek nem búsul
Kedvező sorsolást kaptak a magyarok

© handball.hu

További hírek