DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYBy9zJM' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Mindkét meccset nézhetitek | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Mindkét meccset nézhetitek

2011. január 9. 8:19

A bajnokság tegnap elstartolt tizenkettedik fordulója vasárnap este zárul is: Győrben a Szekszárd, míg Veszprémben a Loki vendégszerepel. Előbbi mérkőzést a cunder.hu-n, míg utóbbit a SportKlubon követhetitek élőben.

Mindkét meccset nézhetitek
Győri Audi ETO KC - UKSE Szekszárd
18.00, Győr, Magvassy Mihály Sportcsarnok
Játékvezetők: Natkai Norbert, Szalay Zoltán
ÉLŐben: www.cunder.hu

Nem kétséges, hogy a zöld-fehérek a mérkőzés esélyesei, hiszen Konkoly Csaba csapata veretlenül vezeti a bajnokságot, de az ETO a kupában is továbbjutott, a Bajnokok Ligájában pedig középdöntős a csapat. A Szekszárd ellen a "visszavágó" következik, hiszen 2010. szeptemberében az újonc otthonában játszotta szezonbeli első meccsét az Audi ETO. A szekszárdiak szimpatikus csapat benyomását keltették, a vége akkor 42-21-es győri győzelem lett.

Jó hír a győri szurkolóknak, hogy jól halad Görbicz Anita rehabilitációja. A játékos Dr. Balogh Péter csapatorvosnál járt a héten, és olyan rögzítőt kapott sérült hüvelykujjára, mellyel akár már pályára is léphet a Szekszárd ellen.

A Szekszárd átigazolási törekvéseit, úgy tűnik, siker koronázza, és a csapathoz érkezik Jenőfi Katalin, a Veszprém Barabás KC átlövője. Az 1984-ben született játékos ugyan még nem szerepelhet a Győr otthonában, de a kék-sárga gárda ügyvezetője, Varga Jenő reméli, hogy a hét elején sikerül minden dokumentumot elrendezni. A két klub, illetve a játékos már mindenben megegyeztek. A megállapodás egyelőre 2011. május 31-ig érvényes.

Forrás: www.gyorietokc.hu; www.ukse.hu



Veszprém Barabás KC - DVSC-KORVEX
19.00, Veszprém, Veszprém Aréna
Játékvezetők: Bonifert Ferenc, Oláh Viktor
ÉLŐben: SportKlub

A legutóbbi hazai mérkőzésen a Fehérvár ellen vereséget szenvedtek a Barabás-lányok, de nincs sok idő nyalogatni a sebeket, mert a bajnokság egyik élcsapata ellen kell bizonyítani vasárnap este.

A Debrecen idén már lejátszotta első mérkőzését, a Magyar Kupában 45-13-ra verték idegenben a két osztállyal lejjebb vitézkedő Göd együttesét, és bejutottak a legjobb nyolc közé. A felsőház biztos tagjának tekinthető hajdúságiak bizonyára nem veszik félvállról a mérkőzést, amire rátesz egy lapáttal a TV-közvetítés is.

A veszprémi oldalon pedig adódhat-e jobb lehetőség egy TV-közvetítésnél arra, hogy bebizonyítsák a Barabás-lányok az egész országnak, hogy sokkal jobb kézilabdára képesek, mint amit az utóbbi időben mutattak.

A 2010/2011-es bajnoki kiírás első fordulójában nem ijedtek meg a veszprémi lányok Debrecenben, és kis híján sikerült is meglepetést okozniuk. A bravúr azóta is várat magára, de minden rossz sorozat megszakad egyszer.

"Ősszel egy jó mérkőzést sikerült játszanunk a Debrecen ellen, ehhez méltó teljesítményre lesz szükségünk most is. Biztos játékot várok el a lányoktól, amiben minden benne lehet, széteső játékkal biztosan nem lesz esélyünk. Át kell lépni az árnyékunkat, olyan csapat ellen fogunk játszani, aki a hibáinkat kíméletlenül megtorolja. A BL-ben szerepeltek, az Eb-n is több játékosuk részt vett, így komoly ellenfelek ellen edződtek és szereztek rutint. Komplett, jól működő védekezésre lesz szükségünk, melyben a faultolás szükségessége fokozottan érvényes" – mondta Gyurka János, a VBKC mestere.

"Ami a legfontosabb, mindenki egészséges, Bogi kisebb bokasérülése is a múlté. Természetesen a sérülésből, betegségből visszatérőknek van még pótolnivalója, de az elmúlt hetekben elvégzett kiegyenlítő munkának hamarosan meglesz a hatása. Jó úton haladunk, de még közel sem vagyunk százszázalékos állapotban, ám az elvégzett munka bizakodásra adhat okot. Kellenek a meccsek, hiszen az elmúlt időszakban inkább egymás között játszottunk, igaz ennek is megvolt az előnye. Szeretném, ha a csapat visszanyerné azt a sebességet, amelyet az őszi BL-meccsek hoztak. Ami a vasárnapi találkozót illeti, a Veszprém jó játékosállományú csapat, bár nem szerzett sok pontot, ez megtévesztő. Nagyon komolyan készültünk, hiszen mi is nagyon kemény meccset játszottunk ellenük. Kihasználták a védelmi megingásainkat, és a támadásban elkövetett hibáinkat, és csak a végjátékban dőlt el a meccs. A Veszprémben benne van az eredmény, de úgy készültünk, hogy ne ellenünk jöjjön ki" - nyilatkozta Köstner Vilmos.

Forrás: www.dvsckezilabda.hu; www.hajraveszprem.hu

Elindult a bajnokság tavaszi idénye
Bajnoki és MK-meccsek a Cunderen

© handball.hu

További hírek