DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYZnRx2W' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Szrnka Hortenziával készül a Vasas | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Szrnka Hortenziával készül a Vasas

2010. szeptember 2. 15:31

Az Angyalföldi Sportiskola által működtetett csapat, Varga Márta irányításával augusztus 2-án állt edzésbe, és az eltelt egy hónap alatt hét felkészülési találkozót és harminc edzést hagyott a háta mögött.

Szrnka Hortenziával készül a Vasas
Ha lassan is, de kezd az eddigieknél stabilabb háttér kialakulni az együttes mögött, ami alapot adhat a „hároméves terv” valóra váltásához. A cél ugyanis az, hogy 2012-től újra az élvonalban szerepeljen a Vasas. Az új vezetőedző még a tavalyinál is fiatalabb kerettel vág neki a bajnokságnak, amely előreláthatólag szeptember 12-én kezdődik.

Varga Márta vezetőedző: "Sikeresnek ítélem meg az eddig elvégzett munkát, szorgalmasan dolgoztak a lányok. Többen távoztak a tavalyi csapatból, hozzánk eddig kilenc új játékos érkezett, nyolc tehetséges fiatal alsóbb osztályú csapatoktól és egy igazán nagy név, a többszörös válogatott Szrnka Hortenzia. Őt, azt hiszem, a kézilabda-rajongóknak nem nagyon kell bemutatni. Legutóbb a csoportunkban bajnoki címet nyerő Érd játékosa volt, de az NB I-et már nem vállalta. Nálunk hetente két edzésen vesz részt, illetve a mérkőzéseken játszik majd. Azt hiszem, kulcsszerepe lesz a pályán, nemcsak a játéktudása miatt, de neki kell összefognia a fiatalokat, akik természetesen nagyon tisztelik, és hallgatnak rá.
Másfél hét múlva kezdődik a bajnokság, az első mérkőzésen a Fradi második csapatát fogadjuk. Idén is szeretnénk megismételni a tavalyi jó szereplést, az első hat hely egyikét célozzuk meg" - fogalmazott a tréner.

A jelenlegi keret:
kapusok: Antóni Viktória, Brunner Zsanett
mezőnyjátékosok: Kovács Lilla, Hárs Adél, Komsa, Klaudia, Fekete Bozsana, Páli Henriett, Szlama Zsófia, Fehér Bettina, Major Lilla, Takács Orsolya, Méder Zsófia, Tóth Orsolya, Krizsán Alexandra, Szrnka Hortenzia, Németh Kata, Balogh Petra, Szepesi Marianna, Mesteri Andrea, Árpád Eszter, Simon Stephanie, Dénes Angéla, Apkó Renáta

Szeptember 4-5-én a Pénzügyőr SE megalakulásának 60. évfordulójának tiszteletére rendezett tornán szerepel a klub felnőtt és ifjúsági csapata.

A mérkőzések helyszíne: Spartacus Sportcsarnok (1103 Budapest, Kőér utca 1/a)

A torna programja:
felnőttek - 2010. szeptember 4.
11.00 Pénzügyőr-Spartacus SE - Vasas-ASI
13.40 Csömör KSK - Vasas-ASI
16.20 Pénzügyőr-Spartacus SE - Csömör KSK

ifjúságiak - 2010. szeptember 5.
09.00 Pénzügyőr-Spartacus SE - Vasas-ASI
11.40 Csömör KSK - Vasas-ASI
14.20 Pénzügyőr-Spartacus SE - Csömör KSK

Elváltak Papp György és a Vasas útjai

Forrás: www.vasassc.hu

További hírek