DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY1SQTrF' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Bojana Popović elhagyja a Viborgot | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Bojana Popović elhagyja a Viborgot

2010. július 4. 12:17 © handball.hu

A BL-győztes Viborg HK tájékoztatása szerint elhagyja a csapatot a világklasszis átlövő, Bojana Popović. A játékos családi okokra hivatkozva visszatér hazájába, Montenegróba, és a Budućnost T-Mobile-nál folytatja pályafutását.

Bojana Popović elhagyja a Viborgot
Bojana férje, Petar az utóbbi időben már nem érezte magát jól Dániában, ezért döntött feleségével úgy, hogy visszatérnek hazájukba. A viborgiak elfogadták az átlövő kérelmét.

"Rendkívül sajnálom, hogy itt kell hagynom Viborgot, hiszen fantasztikus és felejthetetlen éveket töltöttem a városban és a csapatnál. Szerettem volna kitölteni a szerződésemből hátralévő két évet, de vannak dolgok, amik fontosabbak a kézilabdánál is, például hogy a férjem is boldog legyen, különben én sem tudok teljesíteni a pályán" - nyilatkozott az átlövő.

A Viborg sportigazgatója, Peter Cassøe elismerte, hogy valóban nehéz döntést hoztak azzal, hogy elengedték Bojanát, de a körülményeket mérlegelve nem tehettek mást: "Bojana a Viborg nagy egyénisége volt az elmúlt három szezonban, a segítségével nyert trófeákra pedig nagybetűkkel írhatjuk fel a nevét. Muszáj elfogadnunk, hogy a kézilabdapályán kívül is van élet, és örömmel gondolunk vissza azokra az évekre, amiket nálunk töltött" - nyilatkozott a sportvezető.

A Viborg az anyagi feltételekkel kapcsolatban jelenleg is tárgyalásban áll a montenegrói bajnok Budućnost T-Mobile együttesével, amelynél Bojana játékoskarrierjét folytatja majd. Ezzel párhuzamosan keresik a világklasszis átlövő utódját is.

A hírek szerint a Viborg Cristina Neagut szeretné megszerezni, vagy a Hypónál kialakult káosz miatt szabaddá vált Carmen Amarieit és/vagy Kristine Lundét.

© handball.hu

További hírek