DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYKAuu1U' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Yeliz Özel Kovács Péterrel tart | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Yeliz Özel Kovács Péterrel tart

2010. június 18. 13:17 © handball.hu

A román Vâlcea együttese a mai napon jelentette be, hogy kétéves szerződést kötött a török válogatott kiváló irányítójával, Yeliz Özellel. A harmincéves játékos örömét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy továbbra is a magyar Kovács Péterrel dolgozhat együtt.

Fotó: www.csoltchim.com
Fotó: www.csoltchim.com
A BL-döntős román együttes már 2008 elején elkezdte a tárgyalásokat Özellel, de a szerződéskötés csak most vált valóra.

Yeliz Özel, aki jelenleg még a Milli Piyango játékosa, így nyilatkozott a váltással kapcsolatban a román klub hivatalos oldalán:

"Sajnálom, hogy nem jött már előbb létre a kontraktus, hiszen már tavaly a BL elődöntőjében szerepelhettem volna a Vâlceával. A klub képviselőivel már régóta tartottam a kapcsolatot, és mindvégig nagyon kedvesek voltak velem. Döntésemet nagyban befolyásolta Kovács Péter személye is, akit edzőként már nagyon jól ismerek, és akinek csak hálával tartozhatok. Ahogy minden játékosnak, úgy nekem is minden álmom, hogy új csapatommal megnyerjem a Bajnokok Ligáját".

Kovács kijuttatná Szűcs Gabit a gödörből

© handball.hu

További hírek