DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYMxcloA' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Csákinak nem tört el az orra | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Csákinak nem tört el az orra

2010. május 3. 15:07

A Győri ETO - DVSC találkozó egyik fontos momentuma volt, hogy az addig kiválóan játszó és rendkívül eredményes Csáki Viktóriát egy ütközés után le kellett támogatni a pályáról, s csak hosszas ápolás után térhetett vissza a játéktérre a jobbszélső.

Csákinak nem tört el az orra
"Az országos sportnapilapban megjelent hírrel ellentétben nem tört el az orrom, „csak” zúzódást szenvedtem, de így is nagyon fáj. Jegeléssel próbálom enyhíteni a duzzanatot, ám edzést így sem hagyok ki" – nyilatkozta a Hajdúsági Naplónak Csáki Viktória, aki a debreceni szurkolókhoz hasonlóan értetlenül áll azelőtt, mi miatt szakadt meg negyedórányi játékot követően az a lendület és tetszetős játék, amit a meccs elején a DVSC produkált.

"Nem tudom a pontos választ, lehet, megijedtünk attól, hogy van keresnivalónk a bajnok otthonában. Rengeteg labdát eladtunk, közel harminc technikai hibát vétettünk, ami ilyen szinten megengedhetetlen. Viszont arra a tizenöt percre, amit a találkozó elején produkáltunk, lehet építeni a visszavágón, de sokkal hosszabb ideig kell azt a teljesítményt nyújtanunk, hogy legyen esélyünk a Győr ellen. Biztos vagyok benne, hogy a debreceni mérkőzés egészen más lesz, a Hódosban sokkal magabiztosabbak vagyunk. Még mindig fáj a súlyos győri vereség, de már arra koncentrálunk, hogy szombaton meglepjük Görbiczéket" - nyilatkozott Csáki.

Forrás: www.haon.hu

Az ETO biztosan hozta az első döntőt

További hírek