DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYzC7F89' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Anja Andersen egy év pihenőn | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Anja Andersen egy év pihenőn

2010. április 13. 19:36 © handball.hu

Egy évig biztosan nem láthatjuk kézilabdapálya közelében Anja Andersent. Az FCK edzőnője kivételesen nem eltiltás miatt kerül távolabb kedvenc sportágától, hanem önkéntes száműzetésről van szó.

Anja Andersen egy év pihenőn
Anja Andersen úgy döntött, hogy a következő szezont kihagyja, és egyelőre nem folytatja kézilabda edzői karrierjét - írja a www.op.no oldal.

"Úgy is mondhatjuk, hogy kiveszek magamnak egy böjt-évet, és elvonulok gondolkodni, hogy kitaláljam, mit fogok csinálni a jövőben" - mondta Andersen a BT újságnak.

"Azt hiszem, minden bizonyossággal kijelenthetem, hogy dolgozni fogok, de a kézilabda világától távol" - zárta szavait.

A sokat kritizált, ellentmondásos edzőnő jelenleg az FCK női csapatát edzi, de mivel a klub tulajdonosa, a Park társaság anyagi problémákkal küzd, kénytelenek megszüntetni a női szakágat a klubon belül. Anja Andersen mindent megpróbált, hogy egy új csapatot hozzon létre a jelenlegi FCK-s játékosokkal, de sajnos nem sikerült az új projektet megvalósítani.

Minden abba az irányba mutat, hogy egy húsz évig tartó időszak - amelyet Anja Andersen neve fémjelzett, és amely periódusban játékosként Európa-, világ- és olimpiai bajnoki címig vezette a dán női válogatottat, edzőként pedig többszörös BL-győztes a Slagelsével és KEK-győztes az FCK-val - a végéhez közeledik. Egy dolog bizonyos, hogy mind játékosként, mind pedig edzőként ugyanolyan ellentmondásos személyiségnek ismerhette meg az egész kézilabdavilág.

Skandináviai tudósítónktól (Sz. I.)

© handball.hu

További hírek