DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYdogDNJ' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Tjugum is csatasorban | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Tjugum is csatasorban

2010. március 24. 6:38 © handball.hu

Szerdán a Storhamar csapatában visszatér Heidi Tjugum a Levanger elleni bajnoki találkozón, miután 2009 januárjában állapotossága miatt abbahagyta a kézilabdát.

Fotó: Paul Fekjær
Fotó: Paul Fekjær
A kiváló ex-válogatott kapus 1992-ben mutatkozott be a norvég nemzeti színekben, és már abban az évben olimpiai ezüstöt szerzett a csapattal Barcelonában. Ezen kívül még többszörös európa-bajnoki és világbajnoki érmes és győztes, nem egyszer beválasztották az aktuális világverseny All Star csapatába is. Volt klubjai: a BSK Oslo, a Viborg, a Nordstrand és a Storhamar.

Tjugum 2008-ban már szerepelt a Storhamar csapatában, és akkor bajnoki bronzig vezette az ambiciózus hamari lányokat. Elsősorban ezért kérték fel most Stine Lindén helyettesítésére, aki tanulmányaira hivatkozva kért felmentést pár hétre a klubtól. A csapat edzője, Arne Senstad abban reménykedik, hogy Tjugum rábeszélhető lesz további szereplésre is, akár a következő szezonban is. Senstad edző úgy véli, hogy Heidinek olyan kvalitásai vannak még mindig, amelyek gyakorlatilag megoldhatnák a Storhamar problémáját.

Tjugum interjút adott a Norvég Rádiónak, ahol hangsúlyozta, hogy a következő szezonban már nem szeretne védeni, de most pár hétig kisegíti a Storhamart.

Skandináviai tudósítónktól (Sz. I.)

© handball.hu

További hírek