DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYvEj5oj' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Három nap után ismét ETO - Fradi | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Három nap után ismét ETO - Fradi

2010. március 3. 8:37

A vasárnapi Magyar Kupa-döntőt követően szerdán a bajnokság keretén belül mérkőzik meg egymással a két finalista, a Győri ETO és a Ferencváros együttese a Magvassyban. A találkozó rendőrségi kérésre délután négy órakor kezdődik.

Három nap után ismét ETO - Fradi
A felnőtteknél a tizenhárom gólos győri MK-győzelem után az FTC célja mindenképpen az lehet, hogy kiköszörülje ezt a csorbát, és ha nem is sikerül ponttal, pontokkal a zsebében távozni Győrből, de legalább közelebb férkőzik a BL-középdöntőben menetelő vendéglátóhoz.

A serdülő bajnokságban az ETO tizennyolc találkozó után három ponttal vezeti a tabellát, közvetlenül az FTC előtt. Sorsdöntő lehet tehát a két pont begyűjtése.

Az ifjúságiak küzdelmeiben viszont a fővárosiak vezetnek két ponttal, azaz győri győzelem esetén helycsere lenne a táblázat élén, és a kisalföldiek várhatnák kedvezőbb helyzetből a rájátszást.

Menetrend:
12.00 - serdülő mérkőzés
14.00 - ifjúsági mérkőzés
16.00 - felnőtt mérkőzés

A mérkőzések a rendőrség kérésére kezdődnek a megszokottól eltérő időpontban. Győrben vendégszerepel az orosz labdarúgó válogatott is ezen a napon. Mind a két esemény kiemelt kockázatú, ezért a biztonságos rendezést csak így tudta vállani a hatóság.

A találkozót a www.cunder.hu ÉLŐben közvetíti.

Forrás: www.gyorietokc.hu

© handball.hu

További hírek