DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYj5hSfS' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Tóthéké a gólzáporos meccs | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Tóthéké a gólzáporos meccs

2010. február 5. 18:36 © handball.hu

Izgalmas és fordulatos mérkőzést játszottak Dunaújvárosban az NB I. 16. fordulójában. A Vác már az első percekben elhúzott, és a hazaiak csak az első félidő derekán tudtak vezetni, a második játékrész pedig ismét a vendégeké lett.

Tóthéké a gólzáporos meccs
NB I., 16. forduló
Dunaújvárosi NKKSE
37 (18)
Váci NKSE
39 (20)
Dunaújváros, Városi Sportcsarnok
Játékvezetők: Bonifert, Oláh
Radulovics
Ferling
Nagy I.
Takács D.
Takács F.
Balogh B.
Sári
Erdősi
6(2)
10(1)
1
4
4
5
4
3
Vaszari
Tóth T.
Farkas
Bagócsi
Uhráková
Baross
Temes
Borkowska
8
10(3)
3
3
3
3
7
2
Hétméteresek: 4/3 Hétméteresek: 3/3
Kiállítások: 10 perc Kiállítások: 8 perc
Ahogyan vártuk, a Vác már a mérkőzés elején bekezdett, és hét perc alatt három góllal húzott el (3-6), majd újabb hat perccel később már négygólos volt Tóthék előnye (13. p.: 10-14). Nem örülhetett azonban sokáig a népes vendégszurkoló-tábor, hiszen Rapatyi Tamás időkérése után a váciak támadásban megakadtak, a Dunaújváros pedig előbb egy gólra feljött, majd a 19. percre kiegyenlített (12-12).

Ezúttal a másik oldalon Németh András kérte ki idejét, amely hatástalan volt, hiszen Radulovicsék gyorsan meg is fordították az eredményt, amikor egy perc múlva már kettővel vezettek (14-12). A félidő végére aztán ismét magukra találtak a vendégek, és plusz kettővel fordultak (18-20).

A második harminc perc elején dagadt a váci előny (40. p.: 23-27), de nem adta könnyen magát az Újváros, mikor két perc alatt feljött mínusz egyre (26-27). Ám a hazai közönség által várva várt, újabb egyenlítés ezúttal nem jött el, viszont a meccs folyamán többször is megközelítette a Dunaújváros a Vácot; végig egy-két góllal Németh Andrásék nyomában jártak Radulovicsék.

A találkozó utolsó két perce ismét a piros mezes vendégeké lett, és így nem került veszélybe a váci győzelem. A végeredmény 37-39.

© handball.hu

További hírek