DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYzq2bFZ' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Hosszabbítás után döntős az FCK | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Hosszabbítás után döntős az FCK

2009. november 21. 16:01 © handball.hu

Krimibe illő végjáték után, a rendes játékidőben döntetlennel zárult a Dán Kupa első elődöntője. A hosszabbításban aztán ismét az FCK játszott fölényben a KIF ellen, így bekerült a döntőbe. Ahogyan az Aarhus is az Ydun ellen.

Emilija Turej
Emilija Turej
Dán Kupa, elődöntő
FCK Håndbold
24 (9; 18)
KIF Vejen
22 (10; 18)
Frederiksberg, 500 néző
Játékvezetők: Martin Gjeding, Mads Hansen (DEN)
Milanović
Turej
Riegelhuth
Smith Nielsen
Transel
Melgaard
Skovgaard
8(2)
6(1)
4
2
2
1
1
Huh
Visser
Arslanagić
Bjørndalen
Svalastog
Melbeck
Højfeldt
Kastrup
5
5(2)
3
3
3(2)
1
1
1
Hétméteresek: 4/3 Hétméteresek: 7/4
Kiállítások: 12 perc Kiállítások: 6 perc
Piros lap: Melgaard, Smith Nielsen
A KIF fantasztikusan kezdte az első félidőt, nem ijedt meg a hazai pályán játszó együttestől és elhúzott négy góllal. A szünetig azonban az FCK összeszedte magát és felzárkózott egy gólra. Hiába várták a hazai szurkolók a fordítást, az egykori dán válogatott sztárkapusnak, Rikke Schmidtnek köszönhetően ismét nőtt a különbség és Milanović-ék láthatóan szenvedtek.

A hazaiak csak futottak az eredmény után, ám a mérkőzés vége előtt öt perccel az FCK kiegyenlített, majd Turej a vezető találatot is belőtte. 18-16 után ismét elszórakozták a lehetőségeket, Arslanagić pedig szabaddobásból alakította egyenlővé az állást. A hátralévő másodpercekben az FCK képtelen volt gólhelyzetbe kerülni, így következett a hosszabbítás.

Milanović és társai már az első öt percben kétgólos előnyt szereztek, amelyet aztán egyetlen percig sem engedtek ki a kezükből. Így – ha nem is egyértelműen megérdemelten, de – bekerültek a január 2-i döntőbe.

Az FCK Håndbold számára igen fontos volt ez a győzelem, ugyanis a héten kiderült, hatalmas bajban vannak pénzügyileg. Ha nem oldódik meg a helyzetük, akkor 2011-ben akár meg is szűnhet a csapat.


A másik elődöntő:

BK Ydun – SK Aarhus 21-34 (7-19)
Frederiksberg
Játékvezetők: Anders K. Birch, Dennis Stenrand (DEN)

© handball.hu

További hírek