DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYDS1hQz' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Debrecenben se botlott az ETO | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Debrecenben se botlott az ETO

2009. október 9. 18:50 © handball.hu

A hatodik forduló csúcsmérkőzésén a DVSC-Aquaticum az eddig veretlen Győri Audi ETO KC-vel mérkőzött meg, és vesztette el második rangadóját is az évadban. Az ETO továbbra is százszázalékos maradt.

Debrecenben se botlott az ETO
NB I., 6. forduló
DVSC-Aquaticum
24 (11)
Győri Audi ETO KC
28 (17)
Debrecen, Hódos Imre Rendezvénycsarnok, 2000 néző
Játékvezetők: Dobrovits, Tájok
Mörtel
Bogdanovics
Bulath
Lovric
Csáki
Juhász
Slakta
Hornyák D.
Szabó
3(2)
4
5
4
1
3
1
2(2)
1
Amorim
Kovacsics
Vérten
Tomori
Hornyák Á.
Orbán
Mayer
Spiridon
Mravíková
5
6(3)
8(2)
3
1
1
1
1
2
Hétméteresek: 7/4 Hétméteresek: 6/5
Kiállítások: 6 perc Kiállítások: 8 perc

Mörtel triplájával nyitotta a rangadót a Hódosban a Loki, ettől társai is szikrát kaptak: Triffa nagyokat védett, Bulath és Lovric duplázott, a 11. percre pedig már 8-5-re mentek a hazaiak. Az ellenfélnél mintha csak Vérten kapcsolta volna be a fejét, aki az első hat győri találatból ötöt jegyzett. Rövidesen Pálinger is csatlakozott hozzá, és a biztos kapusháttérrel a 16. percre ki is egyenlített az ETO (8-8).

A 21. percben Amorim találatával már a kisalföldiek vezettek (10-11), és ha ők elkapják a fonalat, akkor azt nem szokásuk elengedni (27. perc: 10-16). Ez sem volt azonban elég a DVSC hidegzuhanyához: Pálinger büntetőt fogott, Amorim pedig negyedszerre is betalált. Juhász egyet még szépített, de a kapuscserével is hiába próbálkozó Bakó Botondnak bőven maradt feladata a szünetre. Félidőben: 11-17.

A fejmosás látványos változást is hozott: a hajdúságiak két elrontott hetes ellenére is egy 4-1-es sorozattal folytatták a küzdelmet, szurkolóiknak pedig ezzel vissza is jött a hangjuk. A védekezésváltás mellett kellettek az egyéni húzások is, mint például Bulath egyéni támadása, mikor az egész pályán végigrobogva vette be a győri kaput, így együttese a játékrész közepére 18-20-ra zárkózott. Az ETO újabb meglépése után a Debrecen még a kettős emberelőnyébe is belebakizott, mondani sem kell, hogy nem a legjobbkor.

A két junior klasszis, Kovacsics, illetve a túloldalon Hornyák Dóra is egyre nagyobb szerepet vállalt a csatából. Mravíková 57. percben lőtt első gólja 22-26-ra módosította az állást, ezután pedig a Loki összes reménye szertefoszlott. A Békéscsabán elszenvedett korábbi vereséget követően ma hazai pályán is megálljt parancsoltak a Debrecennek. Végeredmény: 24-28.

Marad-e 100%-os az ETO is?

© handball.hu

További hírek