DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY3pwDOU' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Ellenfél nélkül | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Ellenfél nélkül

2009. április 26. 18:35

Még el sem kezdődött a bajnokság felsőházi rájátszásának rangadója, már intézkedniük kellett a kivezényelt rendőröknek Győrben. A meccs már kevés izgalmat tartogatott, a hazai csapat nagyon súlyos csapást mért a Ferencvárosra.

Ellenfél nélkül
NB I., rájátszás az 1-4. helyért, II. forduló
Győri Audi ETO KC
34 (19)
Budapest Bank-FTC-RightPhone
13 (7)
Győr, Magvassy Mihály Sportcsarnok, 1300 néző
Játékvezetők: Andorka, Hucker
Tomori
Vérten
Mravikova
Görbicz
Kovacsics
Amorim
Herr A.
Hornyák
Spiridon
Deáki
5
3
6
4
1(1)
4
4(2)
3
3
1
Zácsik
Szucsánszki
Szamoránsky P.
Németh
Berta
Balogh
Szamoránsky A.
Bari Nagy
4(2)
1
2
2
1
1
1
1
Hétméteresek: 6/3 Hétméteresek: 2/2
Kiállítások: 6 perc Kiállítások: 10 perc
A kezdés előtt a lelátón voltak izgalmak, ugyanis a ferencvárosi szurkolókat kellett megfékezniük a rendőröknek és a biztonságiaknak, a rendfenntartók pillanatok alatt kiürítették a szektort. Három személy ellen hivatalos személy elleni erőszak miatt a győri nyomozóügyészség folytat vizsgálatot, míg három személy ellen szabálysértési eljárás indult.

A közjáték alighanem éppen a vendégeket zavarta meg, mert bár az első gólt az FTC szerezte, a 11. percben már 7–2-re vezettek Tomoriék. Hiába kért időt a vendégek edzője, ez sem segített. Egy kisebb győri hullámvölgyet három góllal büntette a Fradi, de rendezte a sorokat a hazai gárda, s hat góllal válaszolt. Szünet után tovább folytatódott a macska-egér játék, a győri csapat minden tekintetben sokkal jobb volt ellenfelénél, s a különbség már-már megalázó méretűre nőtt (51 p.: 30–10). Konkoly Csaba, a győriek vezetőedzője mindenkinek játéklehetőséget adott, s az új emberek éltek is ezzel, így az Audi ETO kiütötte a fővárosiakat, így nyolc ponttal magabiztosan vezeti a felsőházi rájátszást.

Konkoly Csaba: Az eredmény önmagáért beszél...
Elek Gábor: Szégyellem magam a csapat nevében, motiválatlanul, gyengén játszottunk, s tíz perc után feladtuk a meccset.

Forrás: www.kisalfold.hu

Zöld-fehér rangadó Győrben

© handball.hu

További hírek