DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYQIfMQz' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Vádemelés csabai szurkolók ellen | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Vádemelés csabai szurkolók ellen

2009. március 28. 9:55

Hamarosan vádat emelhetnek hét békéscsabai szurkoló ellen, akik a Kiskunhalas ellen vívott januári kézilabdameccsen rohantak be a pályára, és estek neki a rendőröknek és a biztonsági embereknek.

Vádemelés csabai szurkolók ellen
A kiskunhalasi városi televízió felvételei, valamint a fotóriporterek képei alapján sikerült azonosítani a nyomozóknak a támadókat, akik a meccs végén átugráltak a nézőteret elkerítő korláton, és berohantak a küzdőtérre. A mérkőzésre kivezényelt rendőrök és a biztonsági őrök akadályozták meg, hogy bántalmazzák a feldühödött békéscsabai szurkolók a játékvezetőket. A randalírozók közül hét személy ellen indult rendőrségi eljárás, mondta Farkasné Wodring Zsuzsanna rendőrségi szóvivő.

A főiskolát, egyetemet végzett drukkerek később, a rendőrségi kihallgatásuk során beismerő vallomást tettek. Azzal magyarázták tettüket, hogy a kelleténél többet ittak, egyébként pedig megbánták, hogy így viselkedtek. Ez kevés lesz ahhoz, hogy megússzák a felelősségre vonást, és mivel csoportosan követték el tettüket, akár három év szabadságvesztésre is számíthatnak. Mellékbüntetésként pedig kitilthatja őket a bíróság a sportrendezvényekről.

Forrás: www.bmhirlap.hu

Mindkét csapatot megbüntették
Egy botrány utózöngéi

További hírek