DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYiwPvS0' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Nagy csata a középmezőnyben | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Nagy csata a középmezőnyben

2009. január 23. 8:17

A múlt hétvégi kiskunhalasi rendbontás ellenére folytatódik a bajnoki sorozat a békéscsabaiak háza táján. Az FKC-t fogadja a csapat, aki jelenleg egyetlen pont különbséggel a hetedik helyen áll a Békéscsaba mögött.

Nagy csata a középmezőnyben
Mátéfi Eszter, a hazaiak vezetőedzője így vélekedik a találkozóról: "Nagyon nehéz mérkőzésre számítunk pénteken, a fehérváriak visszavágásra készülnek az őszi vereségért. Komolyan készülnek a vendégek, ezt igazolja, hogy a Fehérép Alcoa csapata már egy nappal korábban elutazik Békéscsabára.

A vendégeknél a rutinos, egykori válogatott irányító, Siti Eszter, valamint a két gólerős légiós, Triscsuk és Bernataviciute a meghatározó ember, de a csapat többi tagja is jó kézilabdázó. Sajnos nálunk sokan bajlódnak sérüléssel. Kiskunhalason kiújult Takács sérülése, Szekeresnek a bokája fáj, és Kelemen sem százszázalékos még.

Hétközben Glusica az edzésen szenvedett sérülést, míg Tóth Kata fülgyulladás miatt hagyott ki edzéseket. Remélem, a maródiak közül többen vállalni tudják a játékot, mi pedig mindent megteszünk majd az újabb győzelemért."

Forrás: beol.hu; freeweb.hu/elorenkse

További hírek