DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYLLV9x3' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Balogh Barbara: Februárig kitartunk | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Balogh Barbara: Februárig kitartunk

2009. január 15. 17:20

A Dunaferr játékosai ígéretet kaptak a klubtól, hogy jövő hónapban rendezik a fennálló tartozásokat. A csapat ennek ellenére fogy, legutóbb Knezović kapus intett búcsút, ráadásul Szűcs Viktória is megbetegedett a Fehérép elleni rangadó előtt.

Balogh Barbara: Februárig kitartunk
A pénzhiány újabb áldozatot szedett Dunaújvárosban: Sanela Knezović szerdán elköszönt a többiektől, és Zsiga Gyula csapatában, a montenegrói Buducsnoszt Podgoricában véd tovább. A piacképes játékosok tehát szépen sorban új munkahely után néznek, Balogh Barbara és Laluska Eszter még bízik a csodában.

"Februárig kértek haladékot, és úgy néz ki, talán most van is némi remény, hogy rendeződjön a helyzet. A Dunaferren múlik minden" - árulta el a válogatott beállója.

Balogh azt is hozzátette, lassan elfogynak a játékosok az edzésről, szerdán már csak nyolc mezőnyjátékos vett részt a foglalkozáson.

"Néha az ifjúsági csapattól is jönnek, csak hogy tudjunk gyakorolni. Nem könnyű a helyzet, nehéz így a feladatra, például a Fehérép ellen következő rangadóra koncentrálni, de az ember maga miatt, és néhány társa kedvéért persze, csinálja."

Székesfehérváron minden bizonnyal hatvan perc vár Baloghra a hétvégén, mivel a másik beállót, Szűcs Viktóriát két napja egy vírusos betegség ágynak döntötte.

Sanela Knezović is távozik

Forrás: MedSport

További hírek