DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYxQ0pHb' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST „Jelenleg ennyivel jobb Norvégia” | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

„Jelenleg ennyivel jobb Norvégia”

2008. december 10. 20:48 © handball.hu

A Norvégia elleni nagyarányú vereség után a két csapat szövetségi kapitánya, valamint a nagyszerűen teljesítő Pastrovics Melinda nyilatkozott.

„Jelenleg ennyivel jobb Norvégia”
Imre Vilmos: Gratulálok a norvégoknak, akik gyors, korszerű, modern kézilabdát játszottak. A csapatom tizenöt-húsz percig volt egyenrangú ellenfele Norvégiának. A 4+2-es védekezési szisztémával meglepetésre készültünk, de a norvégokra jellemző, hogy előbb-utóbb megtalálják az ellenszerét. A támadás és az átlövő teljesítmény most sem érte el ezt a színvonalat. Jelen pillanatban ennyivel jobbak a norvégok. Külön gratulálnék kollégámnak, Marit Breiviknek ahhoz a tudatos csapatépítéshez, melyet az elmúlt három-négy évben végzett. Remélem, otthon mi is megkapjuk ezt a türelmet.

Pastrovics Melinda: A mérkőzés elején úgy tűnt, hogy nagyon jól felkészültünk Norvégia ellen, és a 4+2-es védekezésünkkel meg tudjuk ellenfelünket zavarni: labdákat szereztünk, amelyekből leindítottuk őket. Utána azonban felőröltek minket, sokat hibáztunk támadásban, ziccerekben, nem jöttek be a lövéseink, a kezdeti lendületünk visszaesett, s talán el is fáradtunk. Bíztam benne, hogy a második játékrészben kissé felzárkózhatunk, azonban ez nem sikerült. Végülis az olimpiai bajnok ellen léptünk pályára. Küzdésben-hajtásban azonban jobban festettünk, mint tegnap az ukránok ellen.

handball.hu: Hogy láttad, miben volt a legerősebb az ellenfél?
Pastrovics: A világ legjobb szélsői szerepelnek a norvégoknál, akik iszonyatosan gyorsan indulnak, s egyszerűen luxus nem visszafutni velük, mert ez mindig gólt eredményez. Holnap újabb lehetőségünk lesz a két pont megszerzésére, s nagyon bízom benne, hogy a spanyolokat meg fogjuk verni.

handball.hu: Minek köszönhető a remek teljesítményed?
Pastrovics: Az ember mind klub-, mind pedig válogatott szinten bizonyítani akar. Ezzel ma én is így voltam, ezen kívül felkészültem a lövőkből, de a lerohanás-gólokkal én se tudtam mit kezdeni. Ez egy olyan csapatjáték, ahol mindenkinek vissza kell futnia, védekeznie, védenie kell. Ha ez nem működik, sajnos kegyetlenül megbüntetik. Ennek ellenére azt hiszem, hogy a nagyarányú vereség ellenére mindannyian elmondhatjuk, hogy emelt fővel jöttünk le a pályáról, mert úgy érzem, minden tőlünk telhetőt megtettünk.

handball.hu: Ennyire képes ma a magyar nőikézilabda-válogatott?
Pastrovics: Nyilvánvalóan többet tudunk. Nem tudom, mi az oka annak, hogy a végjátékot ennyire elszúrtuk. Egy erős norvég alakulat ellen játszottunk, amely jelen pillanatban jobb nálunk.

Marit Breivik: Természetesen nagyon elégedettek vagyunk, főképp a védelemmel és a kapusokkal. Most már szinte biztos az elődöntőbe jutásunk, úgyhogy a győzelem dupla örömöt jelent.

Távolodó álom Szkopje

handball.hu - Macedónia, Ohrid

További hírek