DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYT4xMCo' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST A Byåsen kiárusítja a sztárjait | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

A Byåsen kiárusítja a sztárjait

2008. november 7. 15:09 © handball.hu

Hétfőn csődöt jelent a norvég élcsapat, a Byåsen, ha addig nem sikerül eladnia Hårsakert, Frafjordot, Gøril Snorroeggent és többi nagynevű játékosát.

Bajban (fotó: adressa.no)
Bajban (fotó: adressa.no)
Bár a klub már jó ideje anyagi válsággal küzd, a helyzet péntek délelőttre súlyosbodott el annyira, hogy a csapat vezetői közölték: megszűnik a gárda, amennyiben nem jelentkezik valaki igen rövid időn belül a legértékesebb játékosokért. Az eladósodás okáért állítólag a szponzorok a felelősek, akik szépen sorjában elpártoltak a csapat mellől, erre természetesen a sikertelenül megvívott Bajnokok Ligája-selejtező is rátett egy lapáttal.

Elképzelhető, hogy a szombati, Frankfurt elleni EHF-kupa mérkőzés lesz a Byåsen történetében az utolsó, ha nem csap le valaki gyorsan Frafjordra, Herremre, Gøril Snorroeggenre, vagy Kari Aalvik Grimsbø-re.

A Byåsen egyébként álomrajtot vett a norvég bajnokságban: hétből hét mérkőzést megnyerve a Larvikkal azonos pontszámmal rendelkezik, ám rosszabb gólkülönbségének köszönhetően a tabella második helyén áll.

A klub négyszer végzett a norvég bajnokság élén, 2007-ben pedig bejutott a Kupagyőztesek Európa Kupájának (KEK) fináléjába.

A fejleményekről a handball.hu természetesen tájékoztatja Olvasóit.

handball.hu

Címkék:

külföld byasen

További hírek